Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1974 / 525 / 0
Dobrze nie powiedziałbym, że jest, raczej znośnie czy tam dobrze jak na mnie. ;-)
Po prostu nie jestem obcenie w skrajnej depresji ale daleko temu jeszcze do pożądanego stanu dlatego kombinuję.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 3250 / 357 / 2
Zatem słuchaj. Mam nadzieję że podzielne są te tabsy klomi. 12.5 rano i wieczorem i to jest max. Paro to potężny inhibitor 2d6, klomi to substrat. Oba są antycholinergiczne. Być może to lepsza droga niż 40mg paro. Ostrożnie.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1974 / 525 / 0
Wiem Jogurcie, ZS od mixów paro i DXM to nie pierwszyzna dla mnie. ;-)

Nie obawiam się tego połączenia ale chcę poznać klomi solo, dlatego na chwilę odstawię paro ale znając życie i tak sprawdzę mix z paro, zrobię wtedy jak piszesz, przezornie. A i w razie czego mam alprazolam, na ewentualny ZS.
  • 3250 / 357 / 2
To tu znowu mam wątpliwość czy wyłączanie paro po takim czasie to dobry pomysł. Chociaż ty długo już lecisz nie? Ja bym się skłaniał ku 10mg paro/25mg klomi na dzięń na początek, coby wybadać

Pozdrawiam %-D
  • 1974 / 525 / 0
No właśnie nie mogę się zdecydować czy od razu klomi+paro, czy klomi solo. Wyłączanie na chwile przejdzie bo nieraz tak robiłem przy sesjach z fuką czy sajko. I tak, długo biorę parox, tzn. teraz jakieś 1,5 roku ale wcześniej długo brałem więc jej odstawka to też nie pierwszyzna dla mnie.

A Ty Jogurt, wgl siedziałeś na klomipraminie? Bo teraz co bierzesz, esci czy parox bo już się pogubiłem. :-D
  • 1864 / 699 / 0
Klomi fajna sprawa, ale mnie zaczęła zbyt rozleniwiać i zobojętniać, no i potliwość straszna, kapało ze mnie po prostu. Teraz na duloksetynie wszystko jest zrównoważone.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 1974 / 525 / 0
Mnie paro za mało zobojętnia i rozleniwia i wciąż mam te borderlajnową nadpobudliwość w jakimś stopniu, pewnie wbicie na 40-60mg by pomogło ale chuj tam.
  • 3250 / 357 / 2
Na esci jadę. Nigdy klomi nie brałem bo dla mnie paro jest już za mocna. Jeszcze pierwszego rzutu dobrze nie poznałem, wenli na przykład nie brałem.

Byłem fanem fluo ale ostatnia terapia źle poszła. Mało antydepresji, duże ciśnienie na ćpanie. Esci trochę miota emocjami ale za to nie ciśnie na ćpanie więc trwam przy nim.

eso więc może rozsądny mix z klomi to dobra myśl dla ciebie

Pozdrawiam %-D
  • 1974 / 525 / 0
Też tak myślę.

Paro za mocna? w jakiej kwestii? u mnie 20mg to lajcik obecnie :-)

Wenle brałem ale wytrzymałem tylko 2 tygodnie bo ciągle czułem się jak kilka godzin po spidowaniu gdy już fajne pobudzenie zastępuje takie zryte, za duzo noradrenaliny jak dla mnie.

Na esci pamiętam właśnie lekki efekt antydepresyjny fajny ale wciąż byłem przewrażliwioną cipką a ssri biorę żeby to zabić dla tego po 3 miesiącach zamieniłem esci na parox.
  • 3250 / 357 / 2
Paro powodowało hipomanię i zabicie uczuć. Jechałem na krawędzi, cud że w mordę nie dostałem. Panienki sie kleiły, goście się bali, przyjaciele i rodzina martwili, a ja próbowałem czymkolwiek zabić wewnętrzny ból. Jak pisałem spiderman 3 - peter pod wpływem symbiota to jak ja po paro. Te same plusy i ten sam problem. Lepiej być "cipcią" sobą niż hardkorowym hujwiekim.

btw jesienią w kinach będzie venom więc temat będzie pewnie głębiej poruszony. To po profesorze x moja ulubiona postać marvela, będzie jazda.
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2018 przez jogurt, łącznie zmieniany 1 raz.

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.