Po prostu nie jestem obcenie w skrajnej depresji ale daleko temu jeszcze do pożądanego stanu dlatego kombinuję.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Nie obawiam się tego połączenia ale chcę poznać klomi solo, dlatego na chwilę odstawię paro ale znając życie i tak sprawdzę mix z paro, zrobię wtedy jak piszesz, przezornie. A i w razie czego mam alprazolam, na ewentualny ZS.
Pozdrawiam
A Ty Jogurt, wgl siedziałeś na klomipraminie? Bo teraz co bierzesz, esci czy parox bo już się pogubiłem. :-D
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Byłem fanem fluo ale ostatnia terapia źle poszła. Mało antydepresji, duże ciśnienie na ćpanie. Esci trochę miota emocjami ale za to nie ciśnie na ćpanie więc trwam przy nim.
eso więc może rozsądny mix z klomi to dobra myśl dla ciebie
Pozdrawiam
Paro za mocna? w jakiej kwestii? u mnie 20mg to lajcik obecnie :-)
Wenle brałem ale wytrzymałem tylko 2 tygodnie bo ciągle czułem się jak kilka godzin po spidowaniu gdy już fajne pobudzenie zastępuje takie zryte, za duzo noradrenaliny jak dla mnie.
Na esci pamiętam właśnie lekki efekt antydepresyjny fajny ale wciąż byłem przewrażliwioną cipką a ssri biorę żeby to zabić dla tego po 3 miesiącach zamieniłem esci na parox.
btw jesienią w kinach będzie venom więc temat będzie pewnie głębiej poruszony. To po profesorze x moja ulubiona postać marvela, będzie jazda.
Pozdrawiam
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?