Po prostu nie jestem obcenie w skrajnej depresji ale daleko temu jeszcze do pożądanego stanu dlatego kombinuję.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Nie obawiam się tego połączenia ale chcę poznać klomi solo, dlatego na chwilę odstawię paro ale znając życie i tak sprawdzę mix z paro, zrobię wtedy jak piszesz, przezornie. A i w razie czego mam alprazolam, na ewentualny ZS.
Pozdrawiam
A Ty Jogurt, wgl siedziałeś na klomipraminie? Bo teraz co bierzesz, esci czy parox bo już się pogubiłem. :-D
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Byłem fanem fluo ale ostatnia terapia źle poszła. Mało antydepresji, duże ciśnienie na ćpanie. Esci trochę miota emocjami ale za to nie ciśnie na ćpanie więc trwam przy nim.
eso więc może rozsądny mix z klomi to dobra myśl dla ciebie
Pozdrawiam
Paro za mocna? w jakiej kwestii? u mnie 20mg to lajcik obecnie :-)
Wenle brałem ale wytrzymałem tylko 2 tygodnie bo ciągle czułem się jak kilka godzin po spidowaniu gdy już fajne pobudzenie zastępuje takie zryte, za duzo noradrenaliny jak dla mnie.
Na esci pamiętam właśnie lekki efekt antydepresyjny fajny ale wciąż byłem przewrażliwioną cipką a ssri biorę żeby to zabić dla tego po 3 miesiącach zamieniłem esci na parox.
btw jesienią w kinach będzie venom więc temat będzie pewnie głębiej poruszony. To po profesorze x moja ulubiona postać marvela, będzie jazda.
Pozdrawiam
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.