Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 113 / 2 / 0
Na gornym slasku jest brown? Bo kminilem i tylko o kompocie slyszalem cos
  • 353 / 5 / 0
ymy pisze:
Na gornym slasku jest brown? Bo kminilem i tylko o kompocie slyszalem cos
Tu i tam sie znajdzie ale ciezko. Zalezy od miasta jak wszedzie w sumie... Nikt sprecyzowanej odpowiedzi Ci nie udzieli. Tutaj chyba ludzie zostali przy korzeniach lat 90 i uwielbiaja walic odpal, maje. Popytasz znajome twarze w centrum gornego slaska to po sporych checiach i zawziętych poszukiwaniach znajdziesz - gwarantuje. Powodzenia w niszczeniu sie :-) .
  • 341 / 55 / 0
ciekawam czy w 3miescie cos jest, zajebiscie mi sie tam podoba... i sobie wakacje zrobilam od warszawy, chyba na zawsze, jeszcze kurwa takich skretow sie nigdzie nie dorobilam ... -_- za to jebanej majki nie moge znalesc jak mi sie kontakt urwal....:(
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 8103 / 908 / 0
UJebany pisze:
W Olszynie (warmińsko-mazurskie) jest H ?
Ponawiam pytanie .
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2878 / 21 / 0
A nawet jeśli, to co z tego? ;)
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 840 / 26 / 0
właśnie nie rozumiem takich ludzi co sie pytaja na forum o takie cos czy jest itd ... rozumiem zapytac o ceny czy cos ale czy jest bez sensu
co Ci da ze ktos Ci napisze ze jest jak i tak sobie tego nie ogarniesz .. jakbys mial ogarnąć to i bez tego pytania to zrobisz ..
kto szuka ten znajdzie ; D troche zmienilem te przysłowie ale szczegoł ; )
pzdr i Wesołych Świąt tak wgl ... ; ) bez ćpania ; D hehe
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 443 / 6 / 47
Kometha pisze:
ciekawam czy w 3miescie cos jest, zajebiscie mi sie tam podoba... i sobie wakacje zrobilam od warszawy, chyba na zawsze, jeszcze kurwa takich skretow sie nigdzie nie dorobilam ... -_- za to jebanej majki nie moge znalesc jak mi sie kontakt urwal....:(
Z 3miastem to jest tak, że oczywiście jest normalnie regularnie dostępne u niektórych dilów (bo 80% goni jedynie: bakę czy hasz, fetę oraz mefa, czasem XTC, rzadko kwasy) i niby spoko, ale:
1. wszyscy ludzie mający coś z ćpaniem wspólnego, a także nawet kurwa zwykli kryminaliści, się krzywią i spinają na samo hasło "brown", nikt nie chce pomóc, nawet jak może ogarnąć, bo zna dila
2. raczej w Gdańsku niż Gdyni, tam tego duuużo więcej, oczywiście tylko parę dzielnic z obu miast ma godną dostępność i liczbę dilerów na metr kwadratowy ;) (raczej bez żadnej reguły odnośnie stopnia dresiarstwa/menelstwa/przestępczości/zamożności mieszkańców, jakby losowo; w Gdyni np. w pewnej bogatej okolicy, w Gdańsku np. w najbardziej kryminalnej, dresiarskiej, kibolskiej i patologicznej dzielni jaką 3miasto widziało, ale też w jednej czy drugiej dzielnicy niedaleko centrum, która akurat pozytywnie się wyróżnia na tle reszty miasta)
3. pod Trójmiastem też jest, np. tzw. Małe Trójmiasto Kaszubskie, hah :-D, tam jest często bardziej przestępczo i dilersko niż gdziekolwiek wśród cywilizacji (czyli we właściwym Trójmieście)
4. bez kontaktów chujnia, a o kontakty ciężko bo... patrz punkt 1.
5. na ulicy nic się nie zdziała, chyba że ma się dużo szczęścia, to już nie te czasy gdy Gdańsk Główny/Oliwa/Wrzeszcz był zajebany fanami odpału, a bajzel kwitł... Helupiarze jakby się pochowali, bardzo rzadko widuję coś w temacie (oczka-szpilki i nodding u kogoś w autobusie czy też kupowanie sprzętu w aptece przede mną w kolejce przez zajechanych grzejników)
6. jak coś się jebie - helupiarze wypierdalają w pogoni za szczęściem do Wawy, tak przynajmniej było gdy była ostra posucha w zeszłym roku

Ogólnie - życzę szczęścia, będzie bardzo potrzebne ;-). Mi na przykład jakoś go brakuje, niezbyt idzie zdobywanie tego tutaj...
  • 624 / 9 / 0
Czy ktoś wie, gdzie jest aktualnie punkt wymiany igieł we wro? Bo dawniej streetworkerzy pracowali przy fontannie na dworcu, a tera jak jest remont to zastanawiam się gdzie się podziali.
  • 26 / 2 / 0
zapomnieliscie o Lodzi, cale mliasto zalane jest brownem
this shit city stinks heroine :)
pozdrawiam z Francji, gdzie kroluje biala hera i czysta biala koka
przedmiescia Paryza trzeba wiedziec, ktore to doslownie hipermarket
stoja goscie ze spluwami wchodzisz kupujesz, za kilka dni ich zamykaja w innym miejscu pojawiaja sie nowi ze spluwami, sprzedaj nowy transport, znikaja i tak sie kreci w kolo
Jak sarkozy doszedl do wladzy to poczatkowo nie bylo nic, teraz jest masakra, branie zaczyna byc norma, takich co ni biora i nie ^pija juz nie matak sie sklada, ze mam miec operacje, mowie lekarzowi, co to bdzie wogole zyl nie mam etc... on na to.; przeciez to pani juz jest norma bo innych to juz nie ma
dobre co nie?
w Polsce: Warszawa, Lodz,ale juz miejscowosci dookola Lodzi nie ma nic, kalisz , Poznan zero. Czechy, w Ostrawie kupisz bez problemu od romow syntetycznna here i perlik krolowa metaamfetaminy...szal , ostrzegam jednak wali niezle na leb po tygodniu zwal gorszy niz po mefedronie, a tego gowna nie ruszalam , Wroclaw, zeby bylo smieszniej Gostynin kolo Plocka, Plock, wszedzie tam jest, Zakopane i okolice, jest ale cholernie trudno dostepny, dzieci bogatych gorali zalatwiaja to w swoich bmkach, na miescie nie znajdziesz nic.
Katowice, jednak kroluje kompot, relanium, diphergan, teraz wszyscy napierdzielaja metadon z alko i clonami, juz prawdziwych narko malo jest ...
Krakow ble wstretny slaby kompot, ktorego 30 cm, odparowalam na 3 i tylko rzygac sie chcialo.. krakowiacy padli na kolana bo oni po 5 byli zwaleni z nog
nie ma jak dobra biala, po bialej to brown smakuje tak jak kompot, i kurcze ten kwas sie odbija w zoladku, oczywiscie jak bierzesz malo i krotko to nie, ale jak bierzesz 3 gr na dzien i to przez wiele lat to zaczyna byc nieciekawie... rzygasz na sam zapach z lyzki
  • 989 / 35 / 0
murielka pisze:
teraz wszyscy napierdzielaja metadon z alko i clonami, juz prawdziwych narko malo jesti
Dla mnie prawdziwy narko to właśnie ten który napiedala mietka z alko i klonami.
Here z koksem to każdy gówniarz może napierdalać.
Mietka dostaniesz za free, na klatce spotkasz się z innymi ziomami z programu, jeden przyniesie klony, drugi, alko, trzeci mefa.. ujebieiesz się za free wszystkim, sprzedarz troche mietka to jeszcze zarobisz.. i życie płynie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.