U mnie są ewidentne skurcze z pleców, takie jak niektórzy opisują przy porodzie i na to nospa działa super
Jeszcze co do tego odstawienia, to już któryś raz zauważam że w dzień kiedy znikają mi objawy, tzn wyraźnie czuję że już nie ma skręta, wjeżdża mi euforia, pozytywne wibracje i w ogóle "o jaaaa jestem czysta jak to super, zmienię się na zawsze"
Nie bardzo wiem co zrobić z tym fantem w sytuacji kiedy wszyscy wiemy co będzie za parę dni
17 sierpnia 2021zolpi pisze: Z racji, że próbuję ograniczać dawki opio i mi się to udaje, to w końcu, po latach/miesiącach zaburzonego układu hormonalnego wszystko zaczyna wracać do normy. Wróciła mi miesiączka (już dobre pół roku jak znowu zaczęłam mieć) i wróciła z takim impetem, jakby wszystkie PMS-y sprzed lat we mnie uderzyły. Jestem bombą hormonalną. Wkurwia mnie totalnie wszystko, wszystkich wokół gryzę, kręci mi się w głowie z racji, że organizm wydala duuużo krwi, bóle dość ostre, zjadam ibuprom tonami, a brzuch z w miarę "płaskiego" napompował mi się jak balon.
A! No i ktoś mi tutaj kiedyś zarzucał, że w wieku 20-paru lat zaniknęło mi totalnie libido - wróciło. Jest tak jak kiedyś, nawet na niektóre bodźce jestem wrażliwsza (także dzięki @AbsintionOpium zmotywowałeś mnie kolego do zrobienia czegoś ze sobą - oczywiście nie bezpośrednio, ale na pewno jakoś zadziałało to na moją podświadomość). ;)
W ostrych ciągach seks był dla mnie wprost obrzydliwy, a teraz potrafię się podjarać błahostkami, beka.
Najważniejsze jest podejście psychiczne do naszych problemów, z motywcja i nastaweniem na tak, chęć jakiejś zmiany na lepsze.
Pozdrawiam zolpi i innych starych wyrzeraczy
Ja nie mogę!, jak ja się ciesze że odstawiłem metadon (byłem na programie około 9 miesięcy na dawce 65ml).
Teraz jest około dwóch miesięcy na czysto (no pomijam tam tą tianeptyne...) ale najlepsze jest to że w ogóle nie mam parcia na opio - szok! tak jakbym miał zablokowane receptory, chociaż blokerów nie biorę.
Super, cieszę się że po 4 latach i wielu odstawiennych efektów w końcu udało się i to mogę powiedzieć bezboleśnie ; )
Ale co że tianeptyna ? Przy odstawce brałem ją tak jak trzeba czyli 3 razy dzienie po 12,5mg gdzie nie ma mowy o działaniu psychoaktywnym.
Chodzi mi o to że właśnie jak tiane brałem i nic mi nie dawała to zdecydowałem się zjeść 10 tabletek i poczułem się lepiej, zrobiłem tak max 3 razy z odstępami kilku dni. Mam jeszcze ja w szafce ale jakoś tak jak pisałem wcześniej nie mam parcia na opio.
I na dodatek jeszcze mam recke na to i ogólnie jest to mój stały lek. Ale nie będę go nigdy wykupował. To tyle.
16 sierpnia 2021ledzeppelin2 pisze: Sex dobrze uwalnia emocje przy odstawce
Relacja z tego samego piątego dnia - piwo komes niebieski zrobiło mi w bani jesień średniowiecza, czuję się jak.na karuzeli i bardzo chce wysiąść, nie polecam, 1/5
Mam na zmianę spoko dzień kiedy cieszę się życiem i dzień kiedy mam ochotę się zabić i myślę tylko jak zamówić car fenta i spożyć tak żeby nikt się nie dowiedział
Kiedyś jak porobiłam się mocno fentem, to poszłam spać, a w środku nocy taka chęć na seks jakiej w życiu nie miałam. Dobrze, że miałam chłopa obok i wyżyłam się. A dochodziłam kilka razy.
Sorry za offtop.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.