Tytoń ma osobny dział → >LINK<
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Niestety, nie jest to tania zabawa :( a szkoda, bo wole yerbę od kawy. Lepiej na mnie działa
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
scalono
F.
Dwa całkiem mocne zalania w ciągu godziny, błotnisty smak, przyjemne dreszcze na plecach i dobry wystrzał. To lubię.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
12 kwietnia 2019LOBO87 pisze: Nikt nic, od mojego ostatniego posta? Dziś wybrałem się po yerbe, do mojego ulubionego zielarskiego i tak się zastanawiałem, co wybrać. Amanda już była, Pajarito też, Rosamonte mnie kusiło, ale droga trochę. W końcu została El Gaucho, cena przystępna, z dodatkiem guarany i aceroli. Jutro będę testował![]()
jeśli szukasz natomiast bardzo ekonomicznej yerby a jednocześnie mocnej dłuuuugiej stymulacji euforia też niczego sobie to polecam TARAGUI +ENERGIA !!
piję yerbę 12 lat, codziennie, piłem uwierz mi wszystkie dostępne w pl yerby, a nawet inne będą w uk
i ta taragui +energia jest kotem, wystarczy dosłownie 1/5 kubka i działa mocniej niż amanda, pajarito czy zwykła taragui sypana 3/4 kubka
z tymi amandami czy pajarito jest taki minus ze trzeba robić dolewkę co 2-3 godzinki, natomiast taragui energia trzyma dobre 6- godzin także do pracy idealna ! wystarczy dwie dolewki i trzyma caly dzień !
w połączeniu z różeńcem górskim i kłączem leuzeui osiągam efekt COKE LIKE ;p
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.