Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
canonkod pisze:@up Niby wiedziałem to od początku, ale z każdym następnym postem uświadamiasz mnie jak bardzo masz nasrane w tej łepetynie.
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Po 1 to Xanax mozna smiało odstawic clonazepamem. Efekt jest taki, że przy odstawce bardziej cierpi ciało niż dusza. Dużo mniejsze lęki i strach w oczach niż w przypadku odstawiania Xanaxu stosując jedynie redukcje dawek :-) Wiem co mówie bo to przetestowałem ostatnio i zachwalam sobię tą metodę.
Po 2 to Nie żre już benzo 3 tydzień i szczerze się zastanowiłem nad sobą i stwierdzam, że NIE WARTO WPJERDALAĆ tych proszków. Zwykła chemia która odcina Cie od bodźców zewnętrznych. Ja czuje się juz bardzo dobrze, na odstawce troche pocierpiałem ze 4 dni, wiadomo były drgawki, bóle, bezsenność, głosy ale sie zaparłem i się udało :) Mimo tych upałów, stresu w pracy postanowiłem, że nie będę truł się tą chemią bo to w ogole mi nie pomaga. Na trzeźwo czuję świat wszystkimi receptorami i ten stan jest 1000 razy lepszy niż każdy jeden dzień na benzo, jestem sobą a nie uzależnionym od głupiej tabletki desperatem :-)
Po 3 to bzd mogą odstawić jedynie najsilniejsze jednostki. Jeżeli ktoś jest zwyczajnie słaby to nie wytrzyma zespołu abstynencyjnego i wróci do tabletek proste :) Odstawka to wejscie jedna noga do piekła ale jezeli się przecierpi ten horror to spływa na człowieka jakaś łaska uświęcająca i staje się nowym lepszym człowiekiem. Ja czuję się tak jakbym dostał po raz kolejny nowe życie i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwy dlatego tez postanowiłem, że nigdy nie wróce do tabletek :-) Po tym kolejnym doświadczeniu zyciowym wiem już, że po prostu jestem niezniszczalny :-)
Doszedłem do wniosku że skoro nie spozywam benzo a każdego dnia budzę się z usmiechem na twarzy, mam satysfakcjonujące życie zawodowe, źle nie zarabiam i jestem doceniany za moja pracę. Ludzie mnie lubia, mam dużo znajomych, jestem zdrowy, niedawno zdobyłem wyższe wykształcenie i mam bogate plany na życie TO ZDECYDOWANIE TABLETKOM MÓWIĘ STOP I NIE CHCE ICH W SWOIM ZYCIU :)
Tego też Wam życze :-) ;-)
pierwszy ból to ograniczenie dawek (a każdy kto się wjebał wie jak czuć zmianę 2mg na 1mg od rana) a drugi to ograniczenie częstotliwości
spróbuj sobie odmówić popołudniowej/wieczornej dawki
na tą poranną czekasz z utęsknieniem a i tak czujesz że po kiego grzyba Ci ta odstawka skoro i tak cierpisz już o 13-14 jeśli wzięłaś wcześnie rano
tak się nie da :finger:
i tu pojawiają się klony/rolki/broma
pamiętam że z 5mg Lorafenu i 1mg alpry przez kilka tygodni zszedłem chyba w 2 tyg z pomocą 2x0,75 dziennie przez tydzień a potem już tylko połóweczka rano
ps: kilka tygodni znaczy kilkanaście się wie :D
123qweasd pisze:Dobra panowie powiedzcie mi jak to gowno odstawc w tydzien gdyz tyle mi zostalo wolenego czasu, lora 20-25mg, dziennie, moze pukac w kable rolki
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ograniczać alprę do 0,5 dziennie może każdy, rano alperka, wieczorem browar a potem paczka antka. Szkoda tylko że większość ćpunów nie nazywa tego po imieniu
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.