Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 69 / 1 / 0
A mnie zastanawia jak tam stoją rozmowy na poziomie mafia poznańska versus reszta mafijnych rodzin - czy istnieje w ogóle jakakolwiek możliwość, że brąz kiedyś pojawi się również na ulicach Poznania? Muszę przyznać, że stolica wielkopolski to naprawdę fenomen jeżeli chodzi o dostępność heroiny w Polsce. Może ktoś przypadkiem zaczął właśnie karierę w bardzo barwnym poznańskim półświatku przestępczym i chciałby się uzewnętrznić na forum internetowym?
Uwaga! Użytkownik Lesbia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1615 / 28 / 0
Mundurowi widzę czuwają.

Nikt tu nic nie wie, wszyscy piszą bzdury, to co im ślina na język przyniesie.

Mafia? półświatek? przestępcy? Nie ma tu takich. Sami porządni obywatele. A heroina tylko na dworcach pamiętaj.
  • 880 / 23 / 0
znaleźć hel w łdz to jakaś porażka... Obdzwoniłem wszystkcih znajomych dilerów i nikt nic nie ma, nikt nikogo nie zna, ani nie słyszął... :/ Przez dresów, hipchopoffcuf teofilowski po eksperymentatorów z psychodelikami... NIC!

[cut]

- PcP
Nie ćpiej bo skiśniesz!
  • 672 / 126 / 0
wlasnie, lodz takim miastem artystow, na pewno gdzies sie hel kreci? zupelnie nie moje okolice i nie mam potrzeby tam przebywac, ale z ciekawosci pytam. srodowisko sprawia wrazenie zdolnego przyjac hel na klate i obnosic sie z nim duma, jak wwa miejscami.
  • 840 / 26 / 0
Moim zdaniem zadne inne miasto nie dorówna nigdy Warszawie ; )) No a co do tej Łodzi to sie nie orientuje .. Bo zawsze sie zaopatruje w Miescie Stołecznym WWA ! ; ) i jest kozacko i coraz to lepiej na miescie ; P a i tak nie którzy zazdroszczą tym co mieszkaja w Wawie lub mają do niej rzut beretem .. Po prostu heroinowa stolica Polski ; ) I z tego jestem dumny ! ! !
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
w łodzi oprócz dresów w shoxach nie ma nic...pierdolone miasto chuliganów...nienawidzę!!! a muszę tu mieszkać. nie dość że nie ma helu to pracy tez...wszędzie żule, jeszcze ostatnio się kręcę po centrum i jak widzę lumpów z polesia czy śródmieścia albo z bałut to mnie strzela po prostu!!! żal jak ch...!!
  • 341 / 55 / 0
Komecia wita po dlugiej przerwie. Dlaczego mnie nie bylo ? Bom Czysta. Da sie ? Kurwa da sie. Zwlaszcza gdy stracisz przez towar ukochanego kuzyna z ktorym od dziecka sie bijesz, wyzywasz, obgadujesz, ale nie mozecie bez siebie zyc , odrazu po magisterce- 25 l., niebywale inteligentnego kolege swojego faceta ok 50l, kolezanke 22l studentke polibudy , nawet jesli nie chcesz komus dac dragow np -twoja 19 letnia przyjaciolka umiera przez podkradniecie ci i przedawkowania wiec budzisz sie przytulona do trupa- mdlejac z nerwow, i myslisz z wyrzutami po co kurwa mialam ten lek 'na faze' w domu? a twoj ukochany dostaje 4 zapasci dwie ostatnie w przeciagu 2 dni, z ktorych ledwo go odratowujesz, widzisz matke ktora mowi ze Cie kocha i serce jej peka robiac wszystko bys przestal/a a na koniec podliczasz jaka fura bys jezdzil/a jesliby nie hel. Kometha czysta narkomanka. Zmienilam braz na zloto. Poprostu kurwa kupie sobie pare pierscionkow jak mi za duzo mam ochote... Jest to moj osobisty sukces:) I musze sie komus pochwalic, bo niestety przyjaciele mi pomarli... zycze wam tego samego (wyjscia z kurestwa -krolestwa opioidow.. Jedni biora metadon inni zmieniaja na fete lub alko, trzeci napierdalaja ludzi inni robia. A ja sobie kupuje bizuterie.Zawsze lepiej nosic blyskotki niz puscic tysiace w kanal,Skusilam sie moze z 2 razy w ciagu tych 3 miesiecy co mnie nie bylo na hypciu. Napewno bede sie skuszac jeszcze nie raz. Jak 90% ludzi z programu ktorych znam, Ale nastepnego dnia nie mialam ochoty juz wziac. Terapia na dzielnej gowno mi dala ale Otrzasnely mnie nieszczescia

Ktos tam z Was pytal o Krakow, jeczal ze nie ma , z tego co wiem teraz to idzie dostac , znajomy mowil, ze podobno- podkreslam podobno, pojawila sie siekiera megawydajna , centrum. - drogo bo 70 zl, ale podobno warto bo wazone 2 setki i bez bialych piegow (fenta). I cos tam jest na hucie za 60zl,tez bardzo dobryy , ale 180mg. Mieszkalam w tym miescie rok temu ale wtedy nic oprocz kompotu nie bylo. Warszawa 60 no i jeden czlowiek z kozakiem po 70 - i tak caly czas. No ja nie wiem gdzie Wy za 40 dostaejecie, chyba hurtem.

z autopsji nie sprawdzone, bo niestety tam nie mieszkam juz i nie znam sklepikarza. ale jak ktos bedzie chcial to pokreci sie tu i owdzie i sobie znajdzie.
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 401 / 3 / 0
Kometha- znałam Adriana. I jest mi również bardzo przykro, tym bardziej że dwa dni wcześniej normalnie rozmawialiśmy. Tym bardziej nie rozumiem, jak to mogło się stać, biorąc pod uwagę fakt, że nie był sam. Ludzie, których znam, nigdy w życiu nie zrobiliby mi takiego numeru. Udowodnili to zresztą... Mi również zdarzyło się, że musiałam reanimować- to czynność którą każdy opiatowiec, który ćpa z innymi powinien mieć w małym paluszku! A nawet jeśli nie chciało się mieć 'przypału'- to pozostaje metoda z Trainspotting :-p
Ludzie, dbajcie o siebie i o innych... to strasznie przykre wszystko. Czy u ćpunów z Warszawy zostawianie kolegi który przedawkował samemu sobie jest na porządku dziennym..?
A wracając do twojej 'czystości'- 3 miechy to dopiero początek, właściwie nawet nie...
In heaven everything is fine. You've got your good things and I've got mine.

http://www.youtube.com/watch?v=qHYNfitGBp4

---

„Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą.” opio-free :cool:
  • 840 / 26 / 0
Dla ćpunów z Warszawy to nie jest normalne ! ! sam nim jestem i wiele razy pomagałem ziomkom gdy dostawali zapasci i nie ktorzy mi pomagali bo tez miałem kiedyś takie akcje .. Lecz niestety znam takie przypadki gdy ktos dostawał zapasci i Ci którzy z nim ćpali zawiali sie i zostawiali go samego ...
@Kometha piszesz ze po 60 zl a kozak 70 zł .. ja osobiscie mam kilku dilów co mają KOZAKA po 50 zł .. 70zł to ja płaciem ale pare ładny miechów temu .. teraz prawie wszedzie 50 zł stoi gdzie niegdzie 60zł ale to rzadkosc .. nie wiem gdzie Wy kupujecie w tej Wawie po 70zł ..
pozdro
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
A co z Lublinem lub okolicami? Podobno było jeszcze niedawno kilku kompociarzy w Puławach, ile w tym prawdy???
Uwaga! Użytkownik maria489 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.