Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 28 / / 0
Witam

Mam 2 pytania odnośnie benzo:
1. Ile trzyma w moczu, krwi itd...
2. Czy jeżeli kumpel brał wczoraj półtora saszetki to dzisiaj będzie musiał wziąść więcej ? Jak jest z tolerką na benzo ?

Proszę o możliwie szybką odpowiedź.
  • 62 / 1 / 0
1. Długo. Chociaż nie wydaje mi się, żeby ktokolwiek zechciał robić testy na obecność środka do irygacji pochwy we krwi/moczu.
2. Nie, nie musi brać więcej. Nóż się w kieszeni otwiera jak ludzie pytają o takie rzeczy. FAQ objaśnia większość zagadnień, część z nich trzeba sobie wydedukować. Myślenie nie boli.
Uwaga! Użytkownik Annika nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1290 / 7 / 0
Nie ma kurwa bata, trzeba niedługo sobie przypomnieć jak działa benzydamina. Myślę nad samymi 2 gramami, bez DXM. No tylko jakiś buszek mj, ale jeszcze zastanawiam się nad jakimś datowaniem tego pomysłu.
  • 616 / 4 / 0
Właśnie, zapomniałbym napisać. Ostatnią benze dopalałem sobie zieleninką i powiem wam, że jak zawsze mam uczucie, że jest ciężko tak nagle zrobiło się przyjemnie, ale halucynację były nadal niewzruszone.
Uwaga! Użytkownik wendrowycz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1513 / 26 / 0
@Jumper666 - Czekaj do maja, zostaw małe światełko w oknie i jedno uchyl - nie ma nic bardziej rozpierdalającego na benzie niż dobijające się do pomieszczenia chrabąszcze. Kiedyś nie pomyślałem o zagrożeniu. Najpierw wkręciła mi się paranoja jak zaczęły tłuc. Potem panika jak wleciały ze 3 i wielka ćma. Początkowo okręciłem się kocem, potem uznałem że trzeba się opanować i w kocykowej zbroi po omacku tłukłem gazetą. Ponad to nie ma to jak Enty (zawsze ożywa mi cały ogród). No i dyskotekowy wschód słońca na zakończenie :D
mr_b∩ʁbꞁө
  • 1290 / 7 / 0
@mr_brown, no właśnie coś tak myślę, ale jednak nie planuję tripować w domku, raczej jakiś mój ukochany plener. Właśnie jakoś w maju/czerwcu nadarzy się taka okazją, więc na pewno benze też zapodam. :)
Twój opis jednak brzmi bardzo sympatycznie i interesująco.
  • 757 / 31 / 0
Ja mam taką zasadę, że projektuję wszystko z daleka od siebie (Nigdy nie patrze na swoje ciało bo zaraz coś się tam znajdzie)
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Zamknąłem FAQ o benzie, nic się tam już nie działo, posty z tamtąd wrzucilem tutaj.
W ramach ciakawostki powiem, że ledwo w środę mój znajomy zjadł troszkę ponad 1,5g dobrze wyekstrahowanej benzydaminy i był w stanie zasnąć po 8 h. Nie ma absolutnie żadnej tolerancji na stymulanty, nie wspomagał się gieblem ani bezodiazepinami. Po prostu położył się i zasnął.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 3007 / 7 / 0
Jezus to ma szczęście czy cuś, ja 2 nocki po tym nie spałem
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 616 / 4 / 0
Jezu, mówiłeś o mnie? Czy ktoś inny zapodawał jeszcze w środę?
Uwaga! Użytkownik wendrowycz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.