Szczególnie jak ma się wyjebaną tolerkę. Nowicjusza trzyma zdecydowanie dłużej, to może i faktycznie woda pomaga. Te wszystkie syntetyki są pojebane. 3mfuf niby trzyma kilka godzin, 1 mg już bez tolerancji mocno grzeje, a jak dojebałem tolerkę w ciagu dnia około 100mg mi schodziło.
Generalnie wielu pułkowników doszło do wniosku, że per kicha najmocniej i najlepioj
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Zadowalający stan uzyskujemy od dużo wyższych dawek, a wolniej nachodzi i długość działania jest dość podobna, doustnie klepie dosłownie chwilę dłużej...
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Jak jednorazowo to spróbuj PR tylko po lewatywie, jeśli koniecznie chcesz szybciej i mocniej, jednak ostrzegam może chwile zaboleć... ale warto :D
Wy na serio chcecie truć się tym gównem bo faza lepsza od heroiny/morfiny czy to raczej kwesta kasy a raczej jej braku? Wiadomo pozostaje jeszcze dostępność ale dla chcącego nic trudnego czyz nie.
@partyzant88
Duże szczęście gratulacje. Zawsze czytając takie to wasze historie z SORu ciesze się oczywiście a zarazem mam to przerażające nieodparte wrażenie co by było gdyby nikogo przy was nie było. Mieszkając sam w domu już bym wykitował. I dlatego nie zamierzam się brać za jakiekolwiek mocniejsze opiaty :-/
08 września 2017J-23 pisze: Czy ktoś miał okazję próbować sort tzw. "U47700-B2" ? Siedzi w tym U czy jakaś podróba ?
grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.