Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
Zablokowany
  • 2884 / 624 / 0
To powodzenia z szukaniem w clearnecie konkretnych informacji o budowie jakichś ładunków..
U mnie w obrębie 200km chyba z 90% ,,dzikich" obszarów jest czasowo zalewane niezależnie od pory roku i to dopiero jest chujnia, ale najwyżej z automatami po jakichś chujowych spotach trzeba będzie się chować. Lepsze to niż nic..
Ew. doniczki w reklamówkach - to chyba lepszy pomysł.
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 1180 / 399 / 0
02 stycznia 2021jezus_chytrus pisze:
Szkoda mi ryzykować kolejnej uprawy z niepewnym skutkiem. Przerabiałem temat 2 razy i nie zamierzam więcej.

Z tymi materiałami wybuchowymi było pisane półżartem, ale będę się zastanawiał. Może nie jest aż tak tragicznie - musiałbym tam wejść (przez rzekę) i zobaczyć z bliska. Jeśli nawet jest miejsce, to już tylko automaty wchodzą w grę i to w miarę szybkie.
, ale pamiętam, że w maju też pisałeś o tym, że woda stoi, jak zima będzie długo trzymać i przyjdzie deszczowa wiosna...też musisz się z tym liczyć Nasz Panie Jezu
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1123 / 0
Hah, w Podziemnym Kręgu masz 10 metod na zbudowanie bomby, hyhy %-D. Tylko inna miejscówka wchodzi w grę, dużo jest miejsc, ale outdoor to hardkor.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 2714 / 514 / 0
Temat zamykam, zapraszam do nowej edycji -> outdoor-2021-watek-ogolny-t71106.html
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Zablokowany
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu

Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.