Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
Zablokowany
  • 3027 / 648 / 0
To powodzenia z szukaniem w clearnecie konkretnych informacji o budowie jakichś ładunków..
U mnie w obrębie 200km chyba z 90% ,,dzikich" obszarów jest czasowo zalewane niezależnie od pory roku i to dopiero jest chujnia, ale najwyżej z automatami po jakichś chujowych spotach trzeba będzie się chować. Lepsze to niż nic..
Ew. doniczki w reklamówkach - to chyba lepszy pomysł.
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
  • 1180 / 400 / 0
02 stycznia 2021jezus_chytrus pisze:
Szkoda mi ryzykować kolejnej uprawy z niepewnym skutkiem. Przerabiałem temat 2 razy i nie zamierzam więcej.

Z tymi materiałami wybuchowymi było pisane półżartem, ale będę się zastanawiał. Może nie jest aż tak tragicznie - musiałbym tam wejść (przez rzekę) i zobaczyć z bliska. Jeśli nawet jest miejsce, to już tylko automaty wchodzą w grę i to w miarę szybkie.
, ale pamiętam, że w maju też pisałeś o tym, że woda stoi, jak zima będzie długo trzymać i przyjdzie deszczowa wiosna...też musisz się z tym liczyć Nasz Panie Jezu
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1124 / 0
Hah, w Podziemnym Kręgu masz 10 metod na zbudowanie bomby, hyhy %-D. Tylko inna miejscówka wchodzi w grę, dużo jest miejsc, ale outdoor to hardkor.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 2717 / 516 / 0
Temat zamykam, zapraszam do nowej edycji -> outdoor-2021-watek-ogolny-t71106.html
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Zablokowany
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.