Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 1610 / 55 / 0
Jeśli wczoraj przyjąłem łącznie około
150mg 4cmc [25mg ok. 22:00; ok. 125mg 0:30]
125mg 3cmc [ok. 22:00]
190mg 4cec [125 ok. 19:30; 65mg 0:30]
(No I w sumie jeszcze 0.5 conazolamu o 0.30)

To ile bym musiał teraz wziąść himipta żeby odczuć jak 25mg? 50?

Bo jednak lekkie< wyczerpani z sero czuje.
  • 3651 / 999 / 2
Nikt Ci tego nie powie. Zrób przerwę, bo O ile cokolwiek odczujesz, to zapewne będzie na poziomie placebo.
sky is the limit
  • 1610 / 55 / 0
Powiem tyle że zbyt grubo to wczoraj nie było.
Ale teraz jest I tak zimno, I spacer teraz, bynajmniej na trzeźwo nie wydaje się zbyt miły... chociaż ten śnieg... wait. Nie ma śniegu przecież.

Ktoś wychodził w taką zimnice na spacer po homipcie?
  • 236 / 17 / 0
Spacer w zimie mógłby się okazać całkiem fajnym pomysłem na tripa. Chociaż bez wychodzenia gdziekolwiek po mipro miałam lodowate dłonie.
Miałam takie wielkie plany - 1/2 tripy na miesiąc, a jak zwykle się skończy jak skończy :D
Jakieś dwie godziny oglądałam obrazy olejne, kto jeszcze nie próbował niech sam zobaczy. Bardzo się cieszę, że trafiłam na tę substancję.
  • 41 / 6 / 0
Wzięłam wczoraj 30 mg oralnie, ladowalo się trochę długo, po 30 minutach lekkie wyostrzenie barw, a całkowicie weszło po 1.5 h. Zawiodłam się trochę, nie wiem czy to wina sortu czy czego. Poza trochę falujacym obrazem, ogólnym zmieszaniem i CEV-ami które mogę porównać do ok 200 mg DXM nie było żadnych rewelacji. Lapaly mnie co jakiś czas myśli że mogę zbawić świat i rozumiem po co żyjemy, a zwierzęta wygina i widziałam na szafie martwe pandy (???) Ale to tylko chwilowe i szczerze mówiąc liczyłam na coś więcej. Na drugi dzień jestem trochę zamulona Ale ogólnie jest ok. Z zaśnięciem bez benzo faktycznie byłoby trochę ciężko. Spróbuje jeszcze kiedyś Ale póki co nie jestem przekonana.
Uwaga! Użytkownik ppa00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / 7 / 0
Ciężko chyba porównywać dxm do mipro...tutaj właśnie o to chodzi. Falowanie obrazu itp... oral zawsze długo wjeżdża.Sniff szybciej działa. A myślę że iv i per anal jeszcze szybciej. No i na tej substancji to właśnie dominuje psychodela mentalna a nie wizualna. I dlatego ja lubię na tej substancji oglądać różne filmy.... Sporo "mądrych " przemyśleń :)
  • 2 / / 0
Jeżeli ktoś narzeka na miprocynowy bodyload, to proponuję spróbować sortu z europejskiej produkcji. Łatwo go odróżnić od azjatyckiej, bo cena wynosi znacznie powyżej 200pln. Do tej pory próbowałem z pięciu różnych źródeł i tylko z tego jednego (powyżej 400pln/g) tripowanie na homipcie, to czysta przyjemność. Jeśli ktoś wrzuca tak jak ja, okazjonalnie raz na 3-4 tygodnie, to szczerze zachęcam do odłożenia kasy i zakup z porządnej produkcji.
  • 89 / 18 / 0
@Mariuszcpak1980
Serio? Mentalna? Mi tam mipro prawie nigdy nie "siada" mentalnie. Wyjątkiem jak do tej pory była ostatnia środa, ale wtedy po godzinie od połknięcia (30mg) zjadłem wiadro i było naprawdę ciekawie.
Powiedziałbym nawet, że mipro (jak chyba większość tryptamin) siada mocniej właśnie na oczy niż na umysł. Po NBOMe czy DOCu miałem o wiele większy rozpiździach w głowie niż po miprocynie, po której czuję się mentalnie prawie trzeźwy.
Uwaga! Użytkownik janekowalski83 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / 6 / 0
Więc to już chyba wszystko od preferencji, ja chyba wolę bardziej wizualne odczucia. Ale tak czy tak jak na pierwszy raz to mentalnie według mnie i tak było dosyć ubogo. Jeszcze warto dodać że miałam dosyć dokuczliwy bodyload więc może to nie pozwoliło mi się dostatecznie skupić na tych pozytywnych walorach.

scalono - surv
kirke pisze:
@ppa00 sort w prochu czy tabletkach?
Tabletki
Uwaga! Użytkownik ppa00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 236 / 17 / 0
@ppa00 sort w prochu czy tabletkach?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.