150mg 4cmc [25mg ok. 22:00; ok. 125mg 0:30]
125mg 3cmc [ok. 22:00]
190mg 4cec [125 ok. 19:30; 65mg 0:30]
(No I w sumie jeszcze 0.5 conazolamu o 0.30)
To ile bym musiał teraz wziąść himipta żeby odczuć jak 25mg? 50?
Bo jednak lekkie< wyczerpani z sero czuje.
Ale teraz jest I tak zimno, I spacer teraz, bynajmniej na trzeźwo nie wydaje się zbyt miły... chociaż ten śnieg... wait. Nie ma śniegu przecież.
Ktoś wychodził w taką zimnice na spacer po homipcie?
Miałam takie wielkie plany - 1/2 tripy na miesiąc, a jak zwykle się skończy jak skończy :D
Jakieś dwie godziny oglądałam obrazy olejne, kto jeszcze nie próbował niech sam zobaczy. Bardzo się cieszę, że trafiłam na tę substancję.
Serio? Mentalna? Mi tam mipro prawie nigdy nie "siada" mentalnie. Wyjątkiem jak do tej pory była ostatnia środa, ale wtedy po godzinie od połknięcia (30mg) zjadłem wiadro i było naprawdę ciekawie.
Powiedziałbym nawet, że mipro (jak chyba większość tryptamin) siada mocniej właśnie na oczy niż na umysł. Po NBOMe czy DOCu miałem o wiele większy rozpiździach w głowie niż po miprocynie, po której czuję się mentalnie prawie trzeźwy.
scalono - surv
kirke pisze:@ppa00 sort w prochu czy tabletkach?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.