Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 195 / 2 / 0
The Light pisze:
Jak u Ciebie z jedzeniem i spaniem w trakcie alfowego ciągu? przez The Light » Pn sie 18, 2014 6:31 pm
Z jedzeniem nie mam problemu w trakcie ciągu, ewentualne braki kcal nadrabiam odżywkami białkowymi i trzymam wagę. Ze snem bywa różnie i ostatnie 2 nocki przed skończeniem pakietu były zarwane. To masakryczne gastro zawsze pojawia się u mnie przy odstawieniu na chociażby dzień. 10 minut po zjedzeniu 1kg ruskich pierogów czuję ssanie w żołądku i straszną ochotę na wrzucenie czegoś na ruszt. Dzisiaj większość dnia przespane, zaraz poleci jakiś film+żarcie i jutro wracam do normalności z alfą.
  • 1959 / 56 / 0
Onyks pisze:
To widzę, że nie ma co kombinować i trzeba wziąć się za sklejanie strzykawki z żarówką %-D nie będę pchał tam zielska, chcę samą alfę. Obejrzałem sobie jak to mniej więcej wygląda, tylko że muszę taką dużą szprycę kupić, bo żarówy mam a co do dymu, trzymać długo/krótko w płucach? Mocno żrący jest?
Dym jest w ogóle nieżrący, możesz trzymać tak długo aż zemdlejesz - nie polecam, ale niedotlenienie wzmaga kopa %-D . Nabierz całe płuca, przytrzymaj 10-15 sekund i wypuszczaj powoli dym cienką strużką. W połowie jak wypuścisz to dopełnij się czystym powietrzem do pełna i znowu wypuszczaj powoli. Jak dobrze zwaporyzowałeś to cały czas powietrze powinno mieć zabarwienie dymu.

@slepy - a z jedzeniem to standard jak alfa zejdzie z organizmu. Senność i gastro.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 168 / / 0
Tak się zastanawiam np jaki większy skutek uboczny ma na mózg, przerobienie 1+ grama w 9 dni, czy brak snu przez ten czas i dlaczego?
  • 4807 / 267 / 0
Nie wierzę że nie spałeś przez 9 dni. Oczywiście gorszy wpływ ma substancja, ponieważ taki ciąg mocno odciska się na psychice, skłania do powtórek i powoduje pogłębienie uzależnienia. Brak snu to tylko efekt uboczny.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 992 / 17 / 0
Musisz napchac zielska inaczej zaciągnięsz się prochem albo rozgrzaną stopioną alfa-PVP - i wtedy to będzie okropnie żrące. Czymkolwiek przytkaj jakąś szałwią, tytoniem albo kup methpipe tudzież lufke z takim kolankiem. Albo folia. Ja radzę żarówkę zrobić wtedy jest luksus. Dymem mocno się zaciągnij i trzymaj jak najdłużej jakieś 10-15sec. Pachnie jak sperma/skarpety taki tam pyrolidynowy zapaszek. Ogólnie poznasz co to ćpuńtwo bo dorzucać będziesz często. Dowal jakieś benzo/piwo jako podkład.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 1095 / 34 / 0
huja , a nie piwo. Po co dorzucac cokolwiek do takiego stanu jaki jest po alfie. Znajomi nie potrzebuja nic wiecej do alfy, nawet palic szlugi przestaja jarac.

Musze napisac ze GBL tez o dziwo niespecjalnie sie laczyl z alfa. tylko srawial ze jescze szybciej sie poruszalem (zwiekszony nienaturalny wyglad , taki jeszcze bardziej speedowy po dojebaniu gbla). Mozliew te ze gbla wtedy miaem niespecjalnego ale watpie.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 4807 / 267 / 0
Jak dla mnie GBL z alfą łączy się fatalnie, po pierwsze trzeba mega dawek żeby nastąpiła jakakolwiek synergia, po drugie zaraz potem zaczynają się rewelacje typu roztrzęsienie, spięcie mięśni, uczucie jakby miało zaraz łeb rozerwać. Wydaj mi się to niebezpiecznym połączeniem i nie polecam.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 6 / / 0
Co do łączenia. Raz postawiłem na spokojny wieczór i wypiłem piwo, dwa i 2mg etizolamu. Lekko naćpany zmieniłem zdanie i ciągnę alfe, jedna kreska, za 2 godziny następna i tego benzo w ogóle nie czułem.
Na zejście znowu 2mg eti ale i tak nie zasnąłem, teraz już nawet nie próbuje.
Faktycznie benzo do cpania sie nie nadaje, tylko chęć na coś więcej.
Original Poster
Vatican Club
since 2010
  • 103 / 2 / 0
Też potwierdzam, że giebels nijak ma się do alfy, gówniany miks, ja mam mdłości po samym gieblu, a jak jeszcze wciągnę alfy to już w ogóle dziwnie się czuję. Jestem po niej wyspidowany i oszołomiony, picie do tego GBL rujnuje psyche, nie polecam.

Zamówiłem 1g alfy i czekam aż przyjdzie, w końcu trzeba zwaporyzować z tej pseudo methpipe by Thirteen %-D i dzięki wszystkim za rady ;)
Blue Berry pisze:
Topiąc się po szyję w szczynach, jak przystało na kontemplujące życie ścierwo, spinające dupę, co 5 min w ramach akcji pocieszenia podupadłej godności wypierdalasz z podkulonym ogonem.
  • 1095 / 34 / 0
Dla porownania napisze ze GBL z pentedronem jest ekstra, ale do alfy nie nadaje sie, w szczegolnosci jak trzeba wygladac trzezwo bo po gblu i alfie widac mocno.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.