Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kondzio »
Witam
Mam takie male pytanie. W jaki sposob robi sie bombki z chusteczek? Urywam kawalek chusteczki wsypuje do srodka proch i... no wlasnie jak teraz to dalej poskladac zebys sie nie rozlecialo??

Z gory dzieki za pomoc
"Im wyżej wzlatujemy tym mniejsi wydajemy się tym co nie umieją latać."
  • 802 / 28 / 0
ja tego nigdy przelknac niemoge...zakazdym razem gdy ptrobowalam tej metody malo sie nieporzygal;am....juz wole wpusta kapsolke po jakims proszku nasypac fety i polknac albo zaaplikowac doodbytniczo.lepszy efekt.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 217 / 1 / 0
.
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2007 przez ChestYakaMarkos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Ja się cieszę, że rzuciłem fetę. Przez żadnego draga nie straciłem tyle zdrowia, zarówno psychicznego jak i fizycznego. Teraz fetę biorę raz na kilka miesięcy.

Jestem za to uzależniony od opioidów: kodeiny i tramadolu.
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Szacun »
Mam podobnie, fety zjadłem niedużo z10g w ciągu paru miesięcy, teraz nic, nic nic.. Po opiodach takich lęków i wściku dupy nie ma.. W pizdu z ną... :-D
Czasem jak wspominam to mi się zachcę, ale szukać to już nie bardzo...

Wszycyśmy

Farmakologiczni
Szu
Uwaga! Użytkownik Szacun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ciachoo »
ja fete bralem zaledwie 3-4 razy i to w dodatku tylko naimprezach, wiec nie bardzo mialem jak sie kontrolowac czy cos w tym stylu (jesli wogole w przypadku fety mozna mowic o kontrolowaniu siebie) dlatego mam pytanie. moze i glupie ale po to jest chyba forum zeby sie pewnych rzeczy dowiedziec :)
czy po fecie tak samo jak po pixach jest wytrzeszcz oczu?
Bo mam ochote znow sobie zarzucic tyle ze w domu a wiadomo jak to ze starszymi bywa :/
Uwaga! Użytkownik ciachoo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
8-( 8-( 8-( 8-( .....galy po fecie sa duuuuuuuuuuuuUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZEEEEEEEEEEEEE!!!pozatym moga cos zaczac podejrzewac jak zaczniesz im machac szczeka i biegac po pokoju w kolko(joke ;-) )..ale na powage jezeli poo zachowaniu sie nieskapna to po oczach prawie na bank(-jakos dziwnie dzis wygladasz)..zwlaszcza jezeli nafetujesz zbyt mocno :-D

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
[quote="wisior"]
8-( 8-( 8-( 8-( .....galy po fecie sa duuuuuuuuuuuuUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZEEEEEEEEEEEEE!!!pozatym moga cos zaczac podejrzewac jak zaczniesz im machac szczeka i biegac po pokoju w kolko(joke ;-) )..ale na powage jezeli poo zachowaniu sie nieskapna to po oczach prawie na bank(-jakos dziwnie dzis wygladasz)..zwlaszcza jezeli nafetujesz zbyt mocno ]

Ja po dropsach czy fecie oczy mam takie jak zawsze, jak szpilki. Więc rozszerzone źrenice nie są regułą jeśli chodzi o te dwa narkotyki.
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
ale wiekszosci objaw to rozszerzone zrenice i na to bym sie bardziej nastawiala po fecie 8-( .szpilki to raczej ma sie po hellu. :huh:

• 463 / 10 / 0
no ale kazdy jest inny heh pamietaj, a codeine przy kazdej dogodnej okazji lubi chwalic sie tym ze po amfetaminach i na codzien ma szpilkensy ;d :)
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.