Wieczorem zapaliłem hhc-p, dosłownie 3 buchy (nie od razu) i po jakimś czasie nieciekawie się czułem.
W ogolę nie czułem jakby działania tego hhc-p
Biorę paroksetyne, pregabaline i na spanie kwetiapine.
Rano miałem lęki, ucisk na głowie i rozszerzone źrenice. Jakbym miał zespół serotoninowy.
Zmierzyłem ciśnienie i było ok.
Też tak macie ?
PS
KIlka m-cy temu testowałem hhc-o i działanie czułem - nie było żadnych problemów.
Żelki ze zwykłym HHC działają na mnie bardzo przyjemnie. Wyostrzają zmysły bez tego całego typowego dla THC rozkojarzenia. Jeśli jest coś takiego jak funkcjonalny kanabinoid, to jest nim właśnie HHC.
Będąc na stronie można zmienić język na polski. Wysyłka odbywa się kurierem ale już nie pamiętam jakiej dokładnie firmy. Mają duży wybór bo są kartridże, jednorazowki, olejki czy nawet miód
W Polsce mamy CHYBA legalne hhc-p. Co do jego legalności jednak pewności nie mam i przed zakupem warto by było się upewnić czy rzeczywiście nic nie grozi za zamówienie tego.
Hhc-p szukamy wypisując w duckduckgo: s a l t y p o t
Zastanawiam się czy nie złamałem regulaminu dając namiary w takiej formie
Szukam teraz dobrego tematu H4CBD wtedy wiem ze poczuje faze HHC w ogole nie jest podobne w dzialaniu do H4CBD CBD ani THC strata kasy słowo
Może kupiłeś słaby susz, nie pisałeś co to za produkt.
Zresztą kilka osób pisało już w wątku, że susz im nie podszedł tak, jak ekstrakty.
Ja pociągnąłem jednego dużego bucha z ekstraktu, potrzymałem trochę (mega kaszlałem po tym, ale takie przyjemne duszenie jak po topach mocnych) i zrobiłem się mega.
Nie było tak psychodelicznie jak po bace, ale porobiony byłem solidnie.
Aż mi oczy przymknęło po tym buchu na trochę.
Oczywiście może Ci nie pasować profil działania, ale myślę, że nie ma co oceniać substancji po jednej próbie jednego produktu z niewiadomą ilością (niekoniecznie producenci piszą prawdę).
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.