Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1676 / 106 / 0
Scr nie ten sklep. Inny.
Sklep o ktorym kolega pisze byl, znikl i niedawno znow sie pojawil.
Ja musze sprobowac sposob jak przy trojce. Solidna krecha na start potem podtrzymanie
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / 1 / 0
Fajny stymulant po pentedronie który był kozacki ale do ciągów się nie nadaje i dawkowalem wysoko bo od 250 mg
  • 24 / / 0
250mg sniffem wzielam Podobne do 2-fmc / 3fmc z wyprzedazy w dzialaniu, choc subtelniejsze. Taki czasoumilacz, zupelnie nie inwazyjny jak odmozdzajace klefy. Dla mnie ok.
Moze sort w krysztale zaskoczy?
  • 272 / 37 / 0
Taka tam pusta stymulacja do wyjscia na ryby albo na grzyby, dupy nie urywa.Moze w miksach by cos zwojowała, ale z mojego doswiadczenia solo z dwójką-slabiuteńko.Pozatym kurewsko bolesny sniff i ohydny spływ.pozdro :)
Uwaga! Użytkownik xSzuLeRx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 692 / 70 / 0
/ciach/nie cytujemy postów nad sobą/JS-C

Przeciez 2mmc smakuje identyko jak 3mmc :cheesy: A to niebo w gebie, przynajmniej ja uwielbiam ten posmak, niestety juz powoli zapominany :-(
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 272 / 37 / 0
ciach/nie cytujemy postów nad nami/JS-C

Ten sort, który ja miałem był beznadziejny i nie szło odkurzać tego.Na działaniu tez sie bardzo zawiodłem i od tamtej pory do dwójki mam nastawienie jakie mam i nawet jakby mi ktos wciskał teraz jaka ona jest dobra to juz nigdy nie zamówie.:DCo do podobnego smaku do metafedronu to nie mam porównania bo tylko raz testowałem w polowie czerwca trójke i nie pamiętam, wiem natomiast ze przy trójce sniff był znośny a przy tej dwójce, którą miałem to była jakas jeb.. ZGROZA :D.Bang!
Uwaga! Użytkownik xSzuLeRx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 692 / 70 / 0
No to chemik musial leciec w chuja :D Albo robic mordercze nadgodziny :D
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 41 / 6 / 0
xSzuLeRx pisze:
Taka tam pusta stymulacja do wyjscia na ryby albo na grzyby, dupy nie urywa.Moze w miksach by cos zwojowała, ale z mojego doswiadczenia solo z dwójką-slabiuteńko.Pozatym kurewsko bolesny sniff i ohydny spływ.pozdro :)
przychylam sie do tej opinii, slabe samo w sobie, moze w jakims miksie..,
nie wiem czy czesc ludzi zachwycona 2-mmc nie otrzymala 3-mmc ktory mogl zalegac w magazynach, ale dalekim tez jestem od teorii spiskowych :)
jesli faktycznie ja dostalem 2-mmc a mysle ze tak wlasnie bylo to bez porownania do trojki, i nigdy wiecej tego nie bede probowal
Uwaga! Użytkownik Dasajew nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 272 / 37 / 0
Nie porównujmy króla do parobka : )
  • 0 / / 0
Ja ostatnio dostalem zamowienie i szczerze jest bardzo dobre :) Nie wypierdala w kosmos ale daje ten stan w ktorym mozna wszystko :D A sniff jest bardzo przyjemny, probowalem tez oral ale niczym mnie nie zachwycilo wlasciwie efekty praktycznie tylko lekko odczuwalne byly. Zdecydowanie polecam sniff moglbym to jesc i jesc bez konca chyba :D No chec na dorzutke jest meega wielka i pojawia sie u mnie wlasciwie po 30 minut gdy zaczynam czuc ze juz nie jestem w niebie. Zwala jako takiej fizycznej nie doswiadczylem ale psychicznie czuje sie jakby ktos wrzucil moje uczucia do pralki i wjebal mi je mokre do duszy, jak ma sie jakis problem moralny to na zwale strasznie sie poteguje a jedyna opcja to mysl zeby znowu pierdolnac i bedzie dobrze, no i jest przez ta 30-1h i tak w kolko az worek jest pusty. Na imprezie szalu nie ma ja tam mialem ochote potanczyc to spoko pozytywne wczucie w muzyke ale mogloby byc znacznie lepiej tak jak po trojce lub czworce ahh...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.