Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 591 / 8 / 0
no ja mam noopept od optimum nootropics, bardzo brzydko pachnący i niesmaczny.
  • 2877 / 100 / 0
Miałem taki na początku. Był nieco mocniejszy od tego bezwonnego, ale niewiele.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 40 / 1 / 0
Przerwana kuracja = brak problemów z żołądkiem. Co ciekawe z kilku osób które się suplementują z tego samego sortu tylko ja tak mam. Cóż kwestia osobnicza.
  • 25 / / 0
włączcie do diety siemie lniane, pomaga na zjechany żołądek. mozna tez dodatkowo pic oliwe z oliwek extra virgin
  • 3 / / 0
W przyszłym tygodniu powinnam dostać oryginalny noopept. Nigdy wcześniej nie brałam żadnych wspomagaczy dlatego jestem bardzo ciekawa co to będzie. Na pewno się podzielę doświadczeniami. ;)
  • 419 / 2 / 0
I co tu kurwa zrobisz.. W imię potęgi umyslu trzeba będzie się męczyć na kiblu :'(
Geniusz wymaga poświęceń.
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 1 / / 0
Wczoraj wrzuciłem 40mg na początek, nic nie poczułem (wg znajomego od którego to dostałem czuć działanie już po pierwszej dawce).
Wjechała potem poprawka 40mg, cały czas sobie wkręcałem, że nie działa ale teraz dochodzę do wniosku, że jednak coś dźgnęło :moody:

Po lekkim piciu wczoraj wstałem dziś bez żadnych problemów, wcześniej niż zazwyczaj i nie jestem zmęczony.
Zrobiłem już kilka rzeczy kiedy normalnie w niedziele o tej porze leżę wpatrzony w komputer.
Ciekawe, zobaczymy jak będzie dalej.

Zachęcony zamawiam z ebaya - szkoda hajsu na te bandyckie ceny u polaczków.
  • 419 / 2 / 0
Kurwa, przecież wszędzie tu pisze, że dziala, tylko trzeba trochę poczekać biorąc dawki dzienne. Niecierpliwi jacy, i to przed piciem brać. Na zdrowie kurwa.
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 222 / 7 / 0
noopept od 3tygodnii, do tego metka od tygodnia.

I po zapaleniu baki ladne kolatania serca mialem, az ulezec w miejscu nie moglem, czuc bylo ze albo ten mix, albo jedna z tych substancji mnie rozpierdala od srodka. A metki tylko 10mg ed.
  • 8 / / 0
Biorę od miesiąca i sam dziwie się jakie to głupoty udaję mi się teraz zapamiętywać. A oprócz tego przy zarywaniu nocki przy większej dawce nie czułem się jakoś specjalnie zmęczony, nie wiem czy to zaleta noopeptu, ale wcześniej nie miałem takiego czegoś. Środek przydaję się nawet w codziennym prostym życiu, zamówiłem większą ilość zza granicy i wpadłem na pomysł sprzedaży, bo w Polsce z tego co zobaczyłem są problemy z dostępnością. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę : [cut] :)
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.