Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Czy angrybrads1 jest wjebany?
Jest na maksa
149
64%
Jeszcze nie jest, ale będzie
38
16%
Jest taka szansa, ale jednak mu się uda niewjebać
22
9%
Nie jest i nigdy nie będzie
25
11%

Liczba głosów: 234

ODPOWIEDZ
  • 402 / 4 / 0
Chamstwo się u mnie pojawia jak przerwę mam i alko popijam na spotkaniach to mnie wkurwiaja ludzie i ich denne historie . W ciągu to miły się robie i nawet spotkanie ze wkurzającymi i Zajebanymi alko znajomymi staje się pasjonujące
A te emocje faktycznie się czyta ostro, im bardziej kto najebany tym bardziej rozszyfrowujesz jego behawioryzm, mowę ciała
Pozniej to już wszystkich osobno czytasz jak ich zachowania w grupie jak jakiś jasnowidz kurde normalnie
Ostatnio zmieniony 02 września 2013 przez wiewi2, łącznie zmieniany 1 raz.
wiewi2@bk.ru
  • 1934 / 108 / 0
robisz sie chamski ? czy poprostu normalnie jestes chamski a na G to zanika ? czy moze tylko przy odstawce ?
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 402 / 4 / 0
Zrobiłem szybko butle 150 ml i odstawilem.. i piłem tydzień pierwszy sporo mocnego alko, ale to wynikało też z detoxu i zejścia wszystkich euforykow jakie w siebie ładowalem w wakacje. Chamstwo i szukanie zwady, irytacja ludźmi. Zajechałem resztki serotoniny a dope ciągle podbijalem i tak to wyglądało
wiewi2@bk.ru
  • 1934 / 108 / 0
a no to nie wpprowadzaj dezinformacji ze to przez GBL, chamstwo po/na alkoholu to najnormalniejsza rzecz :P

• 66 / 1 / 0
Ostatnio bardzo spodobało mi się życie na Gblu. Eksperymentowałam z większością środków, ale w perspektywie widzę się w spółce właśnie z GBL, etylofenidatem, kofeiną i noopeptem. No i tryptaminowe sesje kilka razy do roku w oczywistym celu. Taki układ środków zapewnia mi optymalny komfort życia - znam swój potencjał, a teraz jest łatwo i naturalnie wykorzystywany. Nie przesadzam z dawkowaniem środków. I tu moje pytanie. Na ile ryzykowne jest używanie dziennie ok. 5 ml GBL w 3 dawkach. Z 2 razy w tyg. doprawienie etylofenidatem w il 20-30mg, no i kofeina raczej max. równowartość 2 kaw/energy dziennie, czasami sobie odpuszczam całkiem. Do tego niezła dieta, trening fiz. i umysłowy. Kiedy może mnie dopaść uzależnienie fizyczne i czy w ogóle przy takich dawkach? Lepiej byłoby gdyby gbla polewać np. tylko 3, 4 dni w tyg? Siłę woli mam dość dobrą, ale wypowiedz o uzależnieniu psychicznym też wysłucham. No i weźcie wtedy pod uwagę plusy życia rozluźnionym ;)
  • 402 / 4 / 0
@ Szukaj może Cię dopaść nawet jutro, bo np. Dziewczyna Cię rzuci lub coś chujowego sie wydarzy lub nigdy.
Jeśli zauważysz że zwiększasz dawki częstotliwość itd to wiedz ze coś się dzieje :grin:
I wtedy właśnie będzie moment by odstawic i sprawdzić jak mocno Cię ciągnie by zamówić kolejną butle..
Nie zamawiaj "na zapas" tj więcej niż 250 ml bo to pierwszy krok do piekła

Nie mów nic znajomym ani nie próbuj wśród nich tego popularyzowac i zarabiać
Na takich dawkach możesz jechać do emerytury prawie bez konsekwencji dla zdrowia bo są terapeutyczne prawie
Bardziej bym eph odstawil bo to syf jak dla mnie

scalono - wawe
wiewi2@bk.ru
  • 289 / 4 / 0
Mozesz powiedziec od jakiego czasu przyjmujesz nG w ten sposob i czy rzeczywiscie robiac przerwe na weekend nie czujesz zadnych efektow odstawiennych, np. depresyjnego nastroju?
I jeszcze jedno pytanie, kiedy bierzesz ostatnia dawke, ze tak dobrze Ci sie potem zasypia?
Na weekend robię przerwę ja pisałem - ze względu na dziewczynę, jednak gdy nadarzy się impreza to piję wtedy tylko wieczorem do 6g włącznie.

W dzień kończę ostatnie 2g o godzinie 14. Brak żadnych złych nastrojów, cud miód, praca idealnie idzie :) Codziennie euforia z rana aż do 16 :-D Potem odpoczynek w domku i hobby, lulu 22-24 bez najmniejszych problemów, a nawet łatwiej zasypiam niż kiedyś.

Co do chamskości. Dużo mam na głowie, czasem ludzie mi przeszkadzają i na nG potrafię powiedzieć coś zjadliwego - niestety. Mam mniej emocji, namiętności, seksy, seksy, ale mało romantycznych wieczór i takich rzeczy właśnie. Potrafię raczej rozmawiać na umór, zajmować się sobą i wykonywać obowiązki/pracę. Dlatego przerwa na weekendy dobrze robi :)
Ostatnio zmieniony 03 września 2013 przez Valof, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1 / / 0
wiewi2 pisze:
Dziewczyna Cię rzuci lub coś chujowego sie wydarzy
Czy ktos potwierdzi dzialanie antydepresyjne gbl/ghb po zakonczeniu zwiazku z kobieta ?. Stalo sie jak stalo, od 2 miesiecy nie potrafie sie pozbierac. Mam mysli samobojcze i tym podobne pomysly. Od ponad miesiaca spijam codzinnie alkohol bo jak sie nie napije to chodze po chacie i chce wszystko rozjebac.

A moze sie to dla mnie skonczuc zle na stopie prawa... Wyjebalem ostatnio w sad o godz 13 butelka wodki, dobrze ze zdarzylem nawiac.

Chce rzucic chlanie alko, i zapomniec w koncu o niej, bo albo sie zapije, albo zabije...
  • 1934 / 108 / 0
valof ty o tych mniejszych emocjach itp to jak jestes na nG czy pozniej jak masz juz off po ostatniej dawce?
mimo wszystko to dziwne to co piszesz, ja takich "efektow" nie doswiadczylem....
a oprocz nG cos jeszcze bierzesz ?

• 1174 / 22 / 15
NiktBardzoWazny pisze:
wiewi2 pisze:
Dziewczyna Cię rzuci lub coś chujowego sie wydarzy
Czy ktos potwierdzi dzialanie antydepresyjne gbl/ghb po zakonczeniu zwiazku z kobieta ?. Stalo sie jak stalo, od 2 miesiecy nie potrafie sie pozbierac. Mam mysli samobojcze i tym podobne pomysly. Od ponad miesiaca spijam codzinnie alkohol bo jak sie nie napije to chodze po chacie i chce wszystko rozjebac.

A moze sie to dla mnie skonczuc zle na stopie prawa... Wyjebalem ostatnio w sad o godz 13 butelka wodki, dobrze ze zdarzylem nawiac.

Chce rzucic chlanie alko, i zapomniec w koncu o niej, bo albo sie zapije, albo zabije...
Uderzaj w GBL!!! Natychmiast... Bo sobie zniszczysz życie. GBL pomaga rzucić alko z dania na dzień + zapomnieć o pojebanej kobiecie. Zapraszam i polecam - Piotr Fronczewski.
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.