Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
A te emocje faktycznie się czyta ostro, im bardziej kto najebany tym bardziej rozszyfrowujesz jego behawioryzm, mowę ciała
Pozniej to już wszystkich osobno czytasz jak ich zachowania w grupie jak jakiś jasnowidz kurde normalnie
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Jeśli zauważysz że zwiększasz dawki częstotliwość itd to wiedz ze coś się dzieje
I wtedy właśnie będzie moment by odstawic i sprawdzić jak mocno Cię ciągnie by zamówić kolejną butle..
Nie zamawiaj "na zapas" tj więcej niż 250 ml bo to pierwszy krok do piekła
Nie mów nic znajomym ani nie próbuj wśród nich tego popularyzowac i zarabiać
Na takich dawkach możesz jechać do emerytury prawie bez konsekwencji dla zdrowia bo są terapeutyczne prawie
Bardziej bym eph odstawil bo to syf jak dla mnie
scalono - wawe
Mozesz powiedziec od jakiego czasu przyjmujesz nG w ten sposob i czy rzeczywiscie robiac przerwe na weekend nie czujesz zadnych efektow odstawiennych, np. depresyjnego nastroju?
I jeszcze jedno pytanie, kiedy bierzesz ostatnia dawke, ze tak dobrze Ci sie potem zasypia?
W dzień kończę ostatnie 2g o godzinie 14. Brak żadnych złych nastrojów, cud miód, praca idealnie idzie :) Codziennie euforia z rana aż do 16 :-D Potem odpoczynek w domku i hobby, lulu 22-24 bez najmniejszych problemów, a nawet łatwiej zasypiam niż kiedyś.
Co do chamskości. Dużo mam na głowie, czasem ludzie mi przeszkadzają i na nG potrafię powiedzieć coś zjadliwego - niestety. Mam mniej emocji, namiętności, seksy, seksy, ale mało romantycznych wieczór i takich rzeczy właśnie. Potrafię raczej rozmawiać na umór, zajmować się sobą i wykonywać obowiązki/pracę. Dlatego przerwa na weekendy dobrze robi :)
wiewi2 pisze:Dziewczyna Cię rzuci lub coś chujowego sie wydarzy
A moze sie to dla mnie skonczuc zle na stopie prawa... Wyjebalem ostatnio w sad o godz 13 butelka wodki, dobrze ze zdarzylem nawiac.
Chce rzucic chlanie alko, i zapomniec w koncu o niej, bo albo sie zapije, albo zabije...
mimo wszystko to dziwne to co piszesz, ja takich "efektow" nie doswiadczylem....
a oprocz nG cos jeszcze bierzesz ?
NiktBardzoWazny pisze:Czy ktos potwierdzi dzialanie antydepresyjne gbl/ghb po zakonczeniu zwiazku z kobieta ?. Stalo sie jak stalo, od 2 miesiecy nie potrafie sie pozbierac. Mam mysli samobojcze i tym podobne pomysly. Od ponad miesiaca spijam codzinnie alkohol bo jak sie nie napije to chodze po chacie i chce wszystko rozjebac.wiewi2 pisze:Dziewczyna Cię rzuci lub coś chujowego sie wydarzy
A moze sie to dla mnie skonczuc zle na stopie prawa... Wyjebalem ostatnio w sad o godz 13 butelka wodki, dobrze ze zdarzylem nawiac.
Chce rzucic chlanie alko, i zapomniec w koncu o niej, bo albo sie zapije, albo zabije...
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.