Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
Lilith123 pisze:Dokładnie, zagraniczne sklepy, które nie mają czasu sprawdzać legalności chętnie wyślą na Twoją odpowiedzialność - jak się ma trochę rozumu to problemu nie ma... gorzej jakby tak sadzonki chcieć zorganizować, ale susz czy ekstrakty no problem:D
http://www.milanuncios.com/anuncios/sal ... inorum.htm
- cos jak nasz tablica.pl
http://www.viverodivinorum.com.es
- dobry sklep
ja niestety zamówić nie mogę w urzedzie celnym i na poczcie mnie juz znają i kazda paczkę sprawdzają
Tak się tylko zastanawiam ;-)
raczej będzie wszystko ok, żeby tylko to była salvia z czysta, nową ziemią (np: nie taką po maryśce - pazerni handlarze często oszczędzają i sypią ziemię, która została po "żniwach" do innych roślin i wtedy pies może coś wyczuć.
Skąd przyjacielu?
Zastanawiałam się też nad przesyłką ze Słowacji, ale to też może być różnie.
Niestety nikt z moich znajomych nie ma sadzonek i przyszło mi kombinować :-(
sprawdź skrzynkę ;)
udało się?
@ahael
Czy da się znaleźć via duckduckgo bądź cebulę takie info?
Oczywiście, że się da, jak myślisz - gdzie ludzie znajdują vendorów, bo chyba o to Ci chodzi? :) LMR
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.