Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 116 / 1 / 0
nie, okazalo sie ze to 2C-P w obu. powiedzcie mi ile tego 2C-P moze byc tutaj? (kurwa wiem ze ciezko:D)
w obu jest po tyle samo ,gdy potrzasne pakietem ,jest tam 0.5cm na dnie.
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2012 przez flashback2, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik flashback2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1251 / 4 / 0
w 2 i 3 jest po 400mg na oko. Waga kosztuje 15 zl, zainwestuj.
  • 162 / 4 / 0
Ogólnie to mam takie ważne pytanie nie znalazłem żadnego działu z dopalaczami itp jeżeli nie pasuje ono do tematu to prosił bym moderatora o przeniesienie ponieważ bardzo mi zależy na odpowiedzi a mianowicie zastanawia mnie co teraz dają do pigół w dopalaczach? Było bzp był mefedron a teraz co oni do nich dają? Od jakiegoś czasu biore pewne pixy/kapsułki w UK pod nazwą ''Dragon'' (z takim dziwnym jakby chinskim krzakiem na opakowaniu) które działają euforycznie i wystrzeliwująco podobnie do mefedronu ale słabiej. Proch nie śmierdzi jest biały i wyglądą jak puder i jest okropny w smaku poprostu nie ma opcji żeby ktoś nie miał odruchów wymiotnych przy podaniu donosowym a i w dużej ilości napoju jakiegokolwiek strasznie zmienia smak niemal całkowicie. Działanie utrzymuje się jakieś 2,5 do 3 godzin pozniej zostaje tylko leciutka stymulacja a zjazdu nie odczuwam a także chęć przyjęcia kolejnej dawki nie występuje. Oczy wywalone jak po amt nawet po 10 godzinach od ustąpienia efektów.
Bardzo mi zależy na odpowiedzi sorki za offtop

Zrobiłem foto
Mało prochu wysypałem ale nie chce mi się otwierać następnej kapsułki(chyba że będzie trzeba :D) :P
http://zapodaj.net/8fca36238e53c.jpg.html

Przeniesione z "Koniec RC? Od teraz tylko gorzej?". LMR
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2012 przez bizzon92, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 1251 / 4 / 0
Proszek jak proszek....
Na 90% jakis keton - brefedron, bufedron czy cos z tej manki.
Nie znam sie na pixach w UK wiec moge sie mylic.
  • 162 / 4 / 0
Może to troche pomoże.
Dodam że w środę to zaczełem walić około godziny 15:00
Pół kapsułki na raz wystarczy na jakąś godzinke i kiedy puszczało to waliłem następną połowe a na sam koniec wziełem całą.
Poszłem spać rano około godziny 7:30 a wstałem o 11:40.
Dzisiaj ponownie (pierwszy raz pod rząd) kupiłem ten sam proch.
Zaczełem walić przed 19:00 było czuć lekkie podkręcenie zaczeło minimalnie nosić i po 10 min przestało.
Teraz siedze zjadłem wszystko co miałem i nic! gały wielkie serce przyśpieszone i poce się na zimno tyle mam z dzisiejszego ''kolekcjonowania'' Teraz nie mam wątpliwości że to jakiś keton patrząc na tolerke.
  • 1987 / 108 / 0
inna opcja - 5-API w mniejszej dawce. tylko kolor mi się nie zgadza ;) natomiast zapach, smak i działanie nawet też.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 162 / 4 / 0
Informacja z ostatniej chwili dotyczaca mojego pytania pare postów wyżej na temat tego''Dragona''
Na zejściu gdy się położyłem spać na łóżko to wszystko tak jakby falowało (wydawało mi się że to od przemęczenia po dwóch dniach ćpania pierwszego dnia 6-APB + feta a na drugi dzień ''dragon'') ale tylko kontem oka lub gdy się zamyśliłem i gapiłem się w sufit(tak jakby przez sufit) + lekkie cevy wyglądające jak ''chmury''
Dzisiaj walnełem to znowu i lekko mnie złapało (chyba przez tolerke z poprzedniego dnia lub za krótkiego czasu regeneracji) ale znowu zauważyłem lekkie haluny na przykład jak teraz pisze to kontem oka widzę jak rusza się firanka(tak jakby wiatr wiał) ale zawsze rusza się w ten sam sposób nigdy inaczej. Naprawde mnie zastanawia co to może być.
scr pisze:
inna opcja - 5-API w mniejszej dawce. tylko kolor mi się nie zgadza ;) natomiast zapach, smak i działanie nawet też.
mówisz o tym dragonie?
  • 162 / 4 / 0
Napisałem jakieś 20 min temu posta o halucynacjach po tym ''Dragonie'' ostatnią dawkę przyjołem przed 24:00 czyli o 01;00 polskiego czasu (chyba) a te zaczeły się nasilać.
Nie jestem śpiący chociaż w ciągu trzech dni spałem 5h ale żadne działanie oprócz tego i halucynacji nie doświadczam już.
Cały czas widzę kontury ludzi poruszających się za oknem a jeden z ''nich'' podchodzi cały czas pod okno i stoi nie ruchomo dopóki nie odwrócę wzroku wtedy znika a gdy popatrze znowu tak jakby bokiem to jakby ''repeat'' cały czas wygląda to tak samo.Na parapecie stoi butelka która kręci się w kółko i się kołysze jak bączek.
Jeżeli coś się rusza czy coś widzę za oknem to cały czas widzę to tak samo bez żadnej różnicy.
Ogólnie to dziwne bo jeszcze nigdy nie doświadczyłem czegoś takiego po tym :O zawsze tylko godzina lub dwie speed + szczękościsk i ogólne gięcie i euforia zależy od podejścia jak wziełem pierwszy raz to miałem taki zaciesz jak mnie to porobiło że zadzwoniłem do wszystkich znajomków żeby im powiedzieć jaki zajebisty towar i że też muszą spróbować.(na trzeźwo sam nie wierze że to zrobiłem)
Strasznie mnie zastanawia co to jest. Przeszukałem duckduckgo i nic nie znalazłem. Opakowanie nie zawiera żadnych informacji jest srebrne z naklejoną naklejką. Troche to głupie uczucie brać coś i nie wiedzieć co.
PS.
Można by to połączyć z poprzednim postem napisanym parę minut temu?
Z góry dziękuje
  • 1196 / 10 / 0
Prześpij się.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 108 / 0
scr pisze:
mówisz o tym dragonie?
tak, o tym mówię. albo co gorsza może to być jakiś mix cholera wie czego. co do 5-API to zajrzyj do wątku o nim, tam jest wystarczająco dużo informacji. a czas dzialania bardzo zależy od dawki. pytanie jeszcze jak to smakuje dokładnie ;)

ale nie potrafię się odnieść do wszystkiego co opisałeś. i nie wiem czy jest w ogóle dostępny krystalicznie biały sort. no i jak efekty typu body load itp. ot po prostu moj strzał co to może być, a może to być wszystko. na pewno nie wywoluje aż takiego efektu tolerancji jak opisaleś. jest raczej odwrotnie, jakby się kumulował w organiźmie ;)

swoją drogą 5-API jest legalne w UK, za wiki:
5-API is legal in the UK, as it is a homolog of tryptamine (structurally related more towards a phenethylamine in spite of being an idole) which is not substituted on the ring with "alkoxy, alkylenedioxy or halide substituents", nor explicitly named in the Misuse of Drugs Act

w temacie halucynacji - odpocznij sobie, sen to podstawa.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?