Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Winny pisze:...
Wlasnie o to mi chodzilo - konkrety. Wiem ze na yt generalnie jest tego mnostwo, ale na najlepsze tracki najczesciej wpadam z polecenia innych ludzi posiadajacych podobny gust ;)
Dxieki ziomuś, grzejemy z AVIM :D
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
05 stycznia 2017motzno pisze: Dezerter!
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Aaaaaaaha, i jeszcze jedna rzecz którą strasznie się podniecam, ale nikt nie rozumie tej podniety właśnie. :( Ech, ech, ech.
Peace Orchestra - Shining
https://www.youtube.com/watch?v=tMWfpekfAms
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Amnesiac/Kid A\Hail to the Thief - Święta Trójca mego Radioopiatowego nałogu.
Prócz tego mogę dodać: Voo Voo, Jesus and Mary Chain, Jeffa Buckleya, Autechre,Sonic Youth, Depche Mode, Porcupine Tree czy Joy Divison.
To i tak zaledwie abstrakt.
05 stycznia 2017EKSUDIPRODZEKTU pisze:Winny pisze:...
Ni5mo - 1 HOUR HAPPY HARDCORE MIX!!
https://www.youtube.com/watch?v=eLrNVppByAU
to mnie rozwala , ten mix jest mistrzem
turek, post adrsowanyu dla ESKUDIPRODZEKTU bo chcial jakas szybka elektronike , nie wiem czy o cos takiego mu nie chodzilo :P do opiatow faktycznie nie bardzo :P
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.