Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
Jeżeli chce być w muzyce to ofc DXM, euforia z muzyki 2cb
  • 95 / / 0
metoksetamina albo kodeina, idę łeb w łeb. ważne jest, aby słuchać muzyki przez słuchawki, a nie głośniki, wtedy lepiej wchodzi do głowy.
just another happy junkie
  • 811 / 5 / 6
Jak dla mnie najlepiej się słucha muzyki po psychodelikach, najpiękniej wg. mnie muzyka brzmiała na 4-HO-MET/4-AcO-DMT/grzybach i 25C-NBOMe. Z czego podczas działania 25c strasznie dźwięki odbijały się echem, przez co niektóre nuty były zniekształcone.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / 4 / 0
Jak dla mnie dwie konfiguracje miażdżą system: 6APB lub 5APB solo lub psychodelik+dysocjant - dla mnie najlepsze było zestawienie 30mg 4-AcO-DMT + 60mg MXE wrzucane po 1.5-2 godzinach od zarzucenia psychodelika . Po tym drugim combosie dochodzi do synestezji, odczuwam dźwięk innymi zmysłami, zupełnie inne doznania, spotęgowane, nie do pobicia na trzeźwo. Słuchanie muzyki po psychodelikach solo też jest inne, ciekawe, ale tutaj występuje rozbieżność w doznaniu, w zależności od tego jaki psychodelik wezmę. Najciekawiej było po 2,5 mg 25B-NBOMe, ale dawka o dużo za mocna, dostałem niezłej psychozy i skończyło się źle. MXE solo też robi wrażenie, szczególnie jest taki moment, który zaczyna się dosłownie w jednej chwili - po zakończeniu peaku i lataniu w przestworzach, wtedy muzyka nabiera niesamowitej głębi, do umysłu wraca ego i czuje się tożsamość, wtedy powraca też zdolność do rozróżniania poszczególnych piosenek, nie wspominam o załączającym się efekcie antydepresyjnym. alkohol też powoduje inne doznania - czasem ciekawe, podobnie z GBL. mj -jak dla mnie nic specjalnego.
  • 34 / / 0
Po DXM dosłownie jestem muzyką ( większe ilości ). Dźwięki ruszają mną. Także dla mnie faworyt DXM + mj.
  • 18 / / 0
Z tym DXM'em bym się tak nie rozpędzała. Owszem poznajesz zupełnie inne stany muzyki na tym, i jest niesamowicie, ale zalezy czego chcesz słuchać. Moim zdaniem dex całkowicie odpada przy muzyce szybkiej, której atutem jest własnie duże tempo.
Jak słuchałam np. Die Antwoord to w ogóle mi się nie podobało to spowolnione i zniekształcone tempo. Wiec myślę, że dex nie jest idealnym środkiem do wszystkich gatunków muzyki. :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik Nikotyna nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3215 / 420 / 0
(20mg) 3-MeO-PCP + (1mg) 25D-NBOMe. Jest to miks po, którym muzykę można również oglądać - niesamowita synestezja
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / 1 / 0
Każda substancja ma swój ulubiony gatunek muzyczny. Choć nie wiem która lubi disco. :P Moim najpiękniejszym przeżyciem muzycznym był Mt Eden Frozen na 25I-NBOMe + ten idealnie dobrany teledysk : )
  • 2717 / 516 / 0
O, co do 25I-NBOMe, na tym pięknie brzmi każda muzyka. Ale jak na odtwarzaczu wskoczyło Jefferson Airplane - "Somebody to love" to myślałem, że zwariuję ze szczęścia :retarded:
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 430 / 5 / 0
Po kodeinie muzyka często mnie drażniła, na początku mojej przygody było spoko i kochałam smęty na słuchawkach, potem każdy dźwięk mnie wkurwiał i ciepełko przeżywałam w ciszy.
25C jest świetne do muzyki, ostatnio też uwielbiam słuchać muzyki na am2201, ale niektóre kawałki wydają mi się wtedy "pojebane" i "zryte", zaczynam je analizować i choć jest to ciekawe, to niewiele radości potrafię wtedy czerpać. Ale jak słucham czegoś co wybitnie lubię to lubię to podwójnie.
Po dxmie pamiętam, że muzyka mnie okropnie irytowała.
ODPOWIEDZ
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.