07 sierpnia 2018TK81 pisze: Witam, mam pytanie. Jako że lecę na benzo codziennie, a nie biorę od 2 dni, bo wciągam fetę i pewnie będę jeszcze wciągał jakaś dobę. Czy w związku z tym mogę mieć jakieś krzywe każdy albo coś bardziej że strony organizmu ? Planuję wziąć benzo ale na koniec , czyli jutro. Może lepiej wziąć dziś profilaktycznie chociaż pół tabletki?
Po drugie skąd mamy wiedzieć jakie benzo bierzesz czy clon czy oxazepam. Jak długo bierzesz 2dni czy 2lata , a może 12 lat.
Ludzie podawajcie jakieś podstawowe informacje.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Jeśli chodzi o twoje pytanie jw odstaw ten wynalazek , tritico możesz brać spokojnie, to umiarkowany antydepresant w dawkach wyższych 150mg lub 300mg -600mg i umiarkowany anksjolityk w dawkach 25mg-150mg . Jeśli chodzi o xanax to najlepiej nie brać lub ograniczyć do sytuacji wyjątkowych z dużą ostrożnością 1raz do 2razy w tygodniu 0,25mg nie więcej.
Za miesiąc są moje urodziny i wybieram się na Deadmau5a do berlina. No i planuje wrzucić MDMA
Jak to się ma w połączeniu z wenlafaksyną? Czytałem milion postów jedni piszą że nie zadziała inny że spowoduje ZS i zagrożenie życia.
Piłem już alko i nie zauważyłem jakichś zmian, mj to samo. Czego mogę się spodziewać? Chciałbym MDMA z alko połączyć . Czy może zaszkodzić w kuracji / cofnąć efekty i czy faktycznie może wystąpić jakieś zagrożenie zdrowia albo krzywa faza? Bo szkoda zabawy jak ma się coś stać. Sam alkohol może mieć jakiś wpływ ? Bo też jedni pisali ze mocniej klepie i kac większy. Ewentualnie na jakie używki mogę sobie pozwolić żeby zwiększyć przyjemność z zabawy? Żeby było fajnie i bezpiecznie . Może odstawić branie wenlafaksyny na jakiś czas i potem wrócic ? Czy to ma sens czy efekty odstawienia mogą być nieznośne ?
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Jeśli będzie Ci brakować smaku piwa, to zamień na bezalkoholowe.
Psychodeliki, amfetamina (rozsądnie z ilością), marihuana lub GBL na taką imprezę przy zestawieniu z wenlą.
Może na weekend przed zrobie sobie małą próbę i zarzucę pół pixa zobaczę co się będzie działo
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.