Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Nie moge edytowac wiec niech moderator polaczy posty jeszcze jedno pytanie , lekarz stwierdzil ze prawdopodobnie mam astme oskrzelowa , atakow dostaje zazwyczaj w nocy , gdyby w przypadku napadu astmy po metoksetaminie chcialbym wziac agoniste receptorow beta to jak myslicie zajdzie jakas reakcja? Teoretycznie nigdy nie mam napadow w dzien ani wieczorem ale wole byc przygotowany na wszystko
Wiem ze to RC i ciezko przewidziec ale moze ktos jest w stanie pomoc.
Chuj wrzuce 20 mg testowo jak bedzie dobrze to nastepnym razem zaatakuje wieksze dawki :)
Dobra zadnych objawow negatywnych nie stwierdzono pewnie jeszcze dzis pojdzie z 50 mg :D
Mam dwa pytania:
1. Wrzuciłem pod język jednakże mi w takich sytuacjach dużo śliny się wydziela i nie wiem czy nie traci się tym samym cześć materiału. Nie przełykałem nic przez 5 minut choć w ustach miałem już wiadro śliny. Z opisów wynika iż te 20/25 powinno mocniej zadziałać więc nie wiem czy efektywnie nie przyjąłem mniejszej dawki.
2. Jak jest z tolerancją? Czy jeśli dziś wrzucę większą dawkę to trzeba uwzględnić jakąś tolerancję? Z tego co czytałem w wątku koledze który go założył tolerancja się budowała ale w sumie konkretów nie znalazłem. Ma ktoś doświadczenia?
LH
Za to jego pies poczuł bo sie zalecał a ten sie nie mogł podniesc zeby go odpedzic to grubo musiał miec tylko sie do wszystkiego wstydził pewnie przyznac :diabolic:
czerwonegadu pisze:Zalezy ile masz, jak masz więcej to wciagaj, jak mniej to pod język ;)
W piatek sobie wrzuce jeszcze raz taka sama dawke jak pojawia sie cevy to znaczy ze tolerancja jednak byla :)
Wrzuciłem wczoraj około 30mg przez nos. W życiu nie wciągałem nawet tabaki więc było to nowe doświadczenie i trochę pyłku poszło w atmosferę ;) Generalnie jednak bez nieprzyjemności w samym sniffowaniu (tak to się mówi? :) ).
Nieprzyjemność była za to inna: praktycznie ZERO efektów. Materiał ten sam co poprzedniego dnia 20/25mg pod język (opisałem parę postów wyżej). Materiał badawczy pochodził z kosmosu.
Czy mój nos jest nieprzepuszczalny???
LH
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.