Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 14 / 0
by było?
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Troche inne pytanie jak jest z dorzucaniem tego? Jak szybko tolerancja rosnie . Powiedzmy ze nie mam ochoty od razu na hardcora sie odklejac i chce milo spedzic dluzszy czas , ketamine mozna bylo dorzucac i bylo gites a jak z tym?

Nie moge edytowac wiec niech moderator polaczy posty jeszcze jedno pytanie , lekarz stwierdzil ze prawdopodobnie mam astme oskrzelowa , atakow dostaje zazwyczaj w nocy , gdyby w przypadku napadu astmy po metoksetaminie chcialbym wziac agoniste receptorow beta to jak myslicie zajdzie jakas reakcja? Teoretycznie nigdy nie mam napadow w dzien ani wieczorem ale wole byc przygotowany na wszystko
Wiem ze to RC i ciezko przewidziec ale moze ktos jest w stanie pomoc.
Chuj wrzuce 20 mg testowo jak bedzie dobrze to nastepnym razem zaatakuje wieksze dawki :)
Dobra zadnych objawow negatywnych nie stwierdzono pewnie jeszcze dzis pojdzie z 50 mg :D
  • 80 / / 0
Wrzuciłem wczoraj wieczorem pod język około 20/25 mg (95kg wagi). Po 45 minutach pierwsze efekty się pojawiły. Bardzo przyjemna, rzekłbym "pluszowa" faza. Miło i przyjemnie. Krótkie migawki CEV'ów - mało ciekawe. Natomiast ta "pluszowość" dosyć odmienna od dotychczasowych mych doświadczeń. Z dysocjantów brałem tylko DXM i metoksetamina jest wydaje mi się zdecydowanie atrakcyjniejsza. Na drugi dzień po obudzeniu rewelacyjny nastrój.

Mam dwa pytania:

1. Wrzuciłem pod język jednakże mi w takich sytuacjach dużo śliny się wydziela i nie wiem czy nie traci się tym samym cześć materiału. Nie przełykałem nic przez 5 minut choć w ustach miałem już wiadro śliny. Z opisów wynika iż te 20/25 powinno mocniej zadziałać więc nie wiem czy efektywnie nie przyjąłem mniejszej dawki.

2. Jak jest z tolerancją? Czy jeśli dziś wrzucę większą dawkę to trzeba uwzględnić jakąś tolerancję? Z tego co czytałem w wątku koledze który go założył tolerancja się budowała ale w sumie konkretów nie znalazłem. Ma ktoś doświadczenia?

LH
  • 1238 / 29 / 0
Szybkie pytanie, wciągać czy pod język?
לאכול חומצה!
  • 31 / / 0
Zalezy ile masz, jak masz więcej to wciagaj, jak mniej to pod język ;)
  • 1959 / 61 / 0
Spróbuj per rectum może.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 481 / 6 / 0
nie prubój >per rectum< gadałem dzis z kumplem i mowi ze sie mu ulało na peaku i nawet nie czuł przez 1,5h ze ma kleksa w majtach %-D
Za to jego pies poczuł bo sie zalecał a ten sie nie mogł podniesc zeby go odpedzic to grubo musiał miec tylko sie do wszystkiego wstydził pewnie przyznac :diabolic:
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 29 / 0
czerwonegadu pisze:
Zalezy ile masz, jak masz więcej to wciagaj, jak mniej to pod język ;)
Sugerujesz że pod język oszczędniej?
לאכול חומצה!
  • 1876 / 23 / 0
lhobbit co do tolerancji nie wiem dokladnie jak z tym jest tez zaczynalem od 30 mg , nastepnego dnia wrzucilem 50 mg i bylo zdecydowanie mocniej ale bez cevow(wiec moze objaw tolerancji)?
W piatek sobie wrzuce jeszcze raz taka sama dawke jak pojawia sie cevy to znaczy ze tolerancja jednak byla :)
  • 80 / / 0
Hm.

Wrzuciłem wczoraj około 30mg przez nos. W życiu nie wciągałem nawet tabaki więc było to nowe doświadczenie i trochę pyłku poszło w atmosferę ;) Generalnie jednak bez nieprzyjemności w samym sniffowaniu (tak to się mówi? :) ).

Nieprzyjemność była za to inna: praktycznie ZERO efektów. Materiał ten sam co poprzedniego dnia 20/25mg pod język (opisałem parę postów wyżej). Materiał badawczy pochodził z kosmosu.

Czy mój nos jest nieprzepuszczalny???

LH
ODPOWIEDZ
Newsy
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe