Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
peace!
Przenoszę, bo w tamtym temacie kompletnie nic nie wnosił, więc z dwojga (kosz v inny temat) wybrałem umieszczenie go tutaj. | idk
Powód: repost
JA: (21:06)
nie wiem no, jakbym spotkał posiniaczoną młodą dziwkę siedzącą w ciemnym zaułku i strzelającą w żyłę to bym nie zrobił znaku krzyża ani nie splunął, tylko popatrzył z większą empatią niż na matkę płaczącą po synku który sie wyjebał motorem
JA: (21:11)
nic tak nie obnaża duchowych braków jak to w jaki sposób człowiek sie zachowuje pod wpływem wjebania sie w opio
JA: (21:11)
nie ma bardziej wymagającego testu chyba
JA: (21:12)
no i co - nawet ja zjebałem w sumie, hm
"nawet ja" - o kurwa
przy okazji uświadamiam sobie stężenie ego we własnym ego
wszystko jest pomyłką
:yay:
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.