Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 222 / 7 / 0
Lepiej speeduje metedronczy 4emc? Co lepsze do klubu?

Oba podane oralnie? Co dziala mocniej?
  • 1450 / 19 / 0
śpiący pisze:
ja byłem zadowolony jak wywąchałem gram metedronu w ciągu nocki,zaczołem go wąchać zaraz jak skończył mi się gram 4-emc który wąchałem wieczorem i co jak co,z 4-emc było średnio,ale jak zaczołem walić met to...eh,jeden z najpiękniejszych lotów mego życia %-D

250mg donosowo zadziała jak 250mg doustnie? Mam prawie przerwy 3tyg od ketonów. :scared:
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 481 / 5 / 0
zadziała zupełnie inaczej,krócej i słabiej,tak mhm...bardziej naturalnie,ale o wiele gorzej,tak sądze,pamiętaj że ja ten gram met wywąchałem w ciągu jakiś 3 godzin. Ale gyło naprawde grubo,było mi tak cholernie dobrze że aż odlatywałem,pamiętam jak dzisisiaj,czuję się cholenie dobrze i w pewnym momencie odlatuję,mam gdzieś swiadomość,patrze w monitor ale nie mogę się ruszyć choćbym bardzo chciał,takie odłączenie od ciała,tak dobrze jak wtedy po tym to nie miałemchyba po niczym i nigdy :D zresztą poczytaj moje posty od początku,przestudiuj co i jak wszystkie strony,miej na uwadze ocene M-B tej substancji i jego podejrzenia i takie tam...
Ostatnio zmieniony 26 października 2010 przez śpiący, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 481 / 6 / 0
Aczy jakosc metedronu poprawiła sie od czasu pierwszego wescia na 'rjynjek jer ce' ?
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / 1 / 0
a da się to jakoś porównać do 4-MEC??
  • 1450 / 19 / 0
czy metedron wpływa na serotoninę? Czy 250mg to good dawka? ;)

• 481 / 5 / 0
O*Men pisze:
Aczy jakosc metedronu poprawiła sie od czasu pierwszego wescia na 'rjynjek jer ce' ?
ostatni który miałem wydawał się bardziej zanieczyszczony,szarawy i śmierdzący jak feta,poprzedni kilka miesięcy temu był bezwonny i idealnie biały,puszysty puderek :-) ale źródła były inne :-)
  • 481 / 5 / 0
C9H13N pisze:
czy metedron wpływa na serotoninę? Czy 250mg to good dawka? ;)
tak sądze :-) pamiętaj że robisz wszystko na swoją odpowiedzialność :finger:
  • 1450 / 19 / 0
kurwa, boję się, że wezmę za dużo a jednocześnie chodzi mi myśl, że 200mg to za mało(zakładam, że 150-200mg ma charakter tylko stymulujący). Tolerę na beta-ketony posiadam(chodź teraz 3 tyg przerwy). Pikawa zdrowa, mózg też(chyba?). Czy może zrobić tak, że wezmę 200mg oralem i w razie czego(po ok 30min) dociągnę 50mg- czy też orala? Czy są dostępne jakieś beta blokery bez recepty?

PS- czy w razie zbyt dużego ciśnienia ładować aspirynę? Pomaga to?

• 2775 / 39 / 0
C9H13N pisze:
czy w razie zbyt dużego ciśnienia ładować aspirynę
Nie. Kwas acetylosalicylowy hamuje agregację płytek krwi, nie wpływa na ciśnienie tętnicze
C9H13N pisze:
Pomaga to?
Nie. W razie krwotoku (z nosa, śródczaszkowego etc.) mogą wystąpić problemy z powodu obniżonej krzepliwości krwi.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.