4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 274 / 9 / 0
Mogę zrobić test bo akurat mam jeden multitest pod ręką, tylko powiedzcie który mocz lepiej zbadać; poranny czy ten od razu po zażywaniu ?
  • 1205 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
widze ciekawe teorie tu wyskoczyly ;)

@Mia Wallace: poranny w nastp dzien po spozyciu ( jezeli wieczorem testujesz )...
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: IllBill »
Sweet sweet mef.. Jak narazie dla mnie nr 1. Una onca de Mefedra puro :) W końcu jest coś co moge spokojnie zakupić, jestem pewien ( prawie ;)) zawartości i działania, wysoka czystość, brak kaca. Tylko wciąga skubaniec ;)
Uwaga! Użytkownik IllBill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mastman »
Zawartości i działania jesteś pewien, ale niestety już nie wpływu na stan zdrowia, a ten może być katastrofalny w skutkach. Niestety prawda jest taka, że nasze pokolenie robi za świnki doświadczalne. Nikt nie wie jaki mefedron ma wpływ na serce, jak zwiększa ryzyko nowotworów w tym białaczki itd. Napewno nie pozostaje obojetny dla zdrowia, bo to po prostu czuć.
Uwaga! Użytkownik mastman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: tatapykpyk »
IllBill pisze:
Sweet sweet mef.. Jak narazie dla mnie nr 1. (...) Tylko wciąga skubaniec ;)
ja zaczalem w sierpniu zeszłego roku , początkowo kupowałem 2 g na1 weekend w miesiącu, teraz 2 tyg bez tego wynalazku to sukces, bardziej żyję tym kiedy do mnie przesyłka dotrze, niż pracą, budową własnego domu, rodziną itp. Troche sie już tym wszystkim martwie
Uwaga! Użytkownik tatapykpyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mastman »
ja zaczalem w sierpniu zeszłego roku , początkowo kupowałem 2 g na1 weekend w miesiącu, teraz 2 tyg bez tego wynalazku to sukces, bardziej żyję tym kiedy do mnie przesyłka dotrze, niż pracą, budową własnego domu, rodziną itp. Troche sie już tym wszystkim martwie
Witaj w klubie tatapykpyku. Dzisiaj przyszła do mnie przesyłka mefa i dla odmiany SCD. Na razie nie mam tego jak wziąć, bo mnie nie będzie w domu, ale w poniedziałek wracam i przede mną wielki test: zamierzam nie wziąć tego gówna przez cały tydzień mając tego szatana kusiciela przed nosem. Jeszcze nigdy mi się to nie udało, zawsze brałem tego samego dnia co przyszła przesyłka. Trzymaj więc za mnie kciuki w tej nierównej walce.
Uwaga! Użytkownik mastman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 274 / 9 / 0
Zrobiłam test, nic nie wyszło.

Parę dni i świeżo zakupiony wór świeci pustkami. :scared:
O ile sobie leży poza moim zasięgiem wzorku to jest spoko, ale jak się już skuszę to siła woli i samokontrola lecą na łeb, na szyje.
W życiu bym nie powiedziała, że jakieś RC mnie tak wciągnie.
  • 682 / 7 / 0
ile placicie za tego mefa? czy jest to "ekonomiczny" narkotyk? czysto informacyjnie pytam, dla poszerzenia wiedzy
Sun Was High (So Was I)
  • 77 / 1 / 0
średnio za 1g płacisz 20 ojro plus przesyłka około 3 ojro chyba..nie pamiętam...czy jest ekonomiczny? jeśli 1g starczy na 3 razy (w znaczeniu na 3 dni a nie na 3 razy w ciągu doby) to jest całkiem nieźle;> mi ostatnio mimo wszystko z ketonów bardziej podszedł butylon...jakoś bardziej 'twórczo' odczuwałem jego działanie...a mef w ostatniej dostawie był idealnie kryształowy...miód malina;>
...
  • 1205 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
@mastman&tatapykpyk: mnie na szczescie ostatnio ograniczyly fundusze to i przerwe zrobilem ( 3 tyg temu zamowilem 1g wczesniej caly miesiac bez, no ale przez zime... niestety szkoda gadac ) jedyny sposob na ograniczenie ( bo rzucic tego i tak sie nie da ) to zamawiac mniej... 10g potrafi zejsc w 3 dni a majac tylko 1g w przesylce i nawet zamawiac czesto nie osiagnie sie takich dawek ... ale z drugiej strony ciezko wylączyc rozkminki typu: " jak 1g to w sumie lepiej ( botaniej i "bezpieczniej") doplacic do 3, a 3g to tylko polowa cenowo 10g" itd itd... kolo sie zamyka...

@NiezdrowyAntoś: nie bawie sie w chemie pod tytulem koksik ale meph moim zdaniem zdecydowanie nie jest ekonomiczny... pierwsze spotkania nie wychodza najgorzej lecz pozniej ( a ciezko sie nie uzaleznic tym ) to np taki 1g zejdzie spokojnie na jedno spotkanie - optymistyczna wersja bo schodzilo i sporo wiecej...

tak wiec 1g liczac ok 70zl/g przy ciut wiekszej ilosci to plus jakies piwko itp wychodzi ok 90-100zl za impreze... malo? tylko pozazdroscic dochodow ;)

1g na 3 razy wystarczal moze przez pierwszy tydzien esperymentowania, choc i tak byl problem by nie dorzucac wiecej... pozniej w miare rosnacej tolerancji ( a ta buduje sie szybko ) 330mg moglo zniknac w 1h....niestety :(
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2009 przez BSKY, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.

Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.