@Mia Wallace: poranny w nastp dzien po spozyciu ( jezeli wieczorem testujesz )...
IllBill pisze: Sweet sweet mef.. Jak narazie dla mnie nr 1. (...) Tylko wciąga skubaniec ;)
ja zaczalem w sierpniu zeszłego roku , początkowo kupowałem 2 g na1 weekend w miesiącu, teraz 2 tyg bez tego wynalazku to sukces, bardziej żyję tym kiedy do mnie przesyłka dotrze, niż pracą, budową własnego domu, rodziną itp. Troche sie już tym wszystkim martwie
Parę dni i świeżo zakupiony wór świeci pustkami. :scared:
O ile sobie leży poza moim zasięgiem wzorku to jest spoko, ale jak się już skuszę to siła woli i samokontrola lecą na łeb, na szyje.
W życiu bym nie powiedziała, że jakieś RC mnie tak wciągnie.
@NiezdrowyAntoś: nie bawie sie w chemie pod tytulem koksik ale meph moim zdaniem zdecydowanie nie jest ekonomiczny... pierwsze spotkania nie wychodza najgorzej lecz pozniej ( a ciezko sie nie uzaleznic tym ) to np taki 1g zejdzie spokojnie na jedno spotkanie - optymistyczna wersja bo schodzilo i sporo wiecej...
tak wiec 1g liczac ok 70zl/g przy ciut wiekszej ilosci to plus jakies piwko itp wychodzi ok 90-100zl za impreze... malo? tylko pozazdroscic dochodow ;)
1g na 3 razy wystarczal moze przez pierwszy tydzien esperymentowania, choc i tak byl problem by nie dorzucac wiecej... pozniej w miare rosnacej tolerancji ( a ta buduje sie szybko ) 330mg moglo zniknac w 1h....niestety :(
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.