Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Jak często ćpasz DXM ?

Czas głosowania minął 29 września 2007

Częsciej niż raz dziennie. Właściwie to cały czas żyje na dexowej fazie.
6
6%
Codziennie.
0
4-5 razy w tyg.
3
3%
2-3 razy w tyg.
14
13%
Raz na tydzień.
16
15%
Raz na 2 tyg.
14
13%
Raz w miesiącu.
12
11%
Rzadziej niż raz na miesiąc.
23
21%
Nie ćpam DXM.
21
19%

Liczba głosów: 109

ODPOWIEDZ
  • 433 / 2 / 0
Co najwyżej raz na miesiąc, przeważnie rzadziej. 450-600mg to jest to co mi odpowiada.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 3248 / 3 / 0
W wakacje - co dwa dni, w roku szkolnym co tydzień, min. 1350mg, zazwyczaj 1800mg. Teraz i tak się ograniczyłem, ostatni raz nie licząc tego tripu w sobotę to dwa tygodnie temu, jednak statystycznie wyjdzie po 1200mg co tydzień.
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 663 / 13 / 0
Jakieś 2, a może 3. Dobra stawiam na 2,5 roku temu kiedy to zaprzyjaźniałem się z deksem systematycznie co miesiąc powoli zwiększając dawki przez jakieś pół roku. Później miewałem przerwy, dłuższe i krótsze, jak również częstsze branie. Parę razy zdarzyło mi się brać powyżej raza w tygodniu. Aktualnie ostatnie spotkanie z deksem miało miejsce u mnie jakieś 4 miesiące temu, a następny lot planowany jest na styczeń :-)
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / 1 / 0
W mojej 3-letniej karierze z DXM średnio biorę co 2 tygodnie. Tylko raz zdarzyło mi się wziąć dwa dni po kolei, natomiast najdłuższa przerwa przez te 3 lata to 3 miesiące.
Tylko co będzie za kolejne 3 lata? Wiem jedno - DXM nie da o sobie tak łatwo zapomnieć.... ;]
  • 2 / / 0
DXM trudno powiedzieć czasami 4 razy w tygodniu ale to rzadko
Bywa że 1-2 razy w tygodniu po 3-4 miesiące
Czasami przerwa 1-2 miesiące
Obecnie z braku czasu 1-2 w miesiącu od 3 miechów
Z DXM znamy się od 4 lat i raczej nie mam zamiaru zrywać tej znajomości :-D
  • 5776 / 1184 / 43
Raz na miesiąc przeważnie. Akurat wypadło na dzisiaj ;D no wiecie święta i wgl hehe Wszystko z umiarem Pozdro
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 347 / / 0
ostatnio raz w tygodniu w weekend głownie z braku czasu. zawsze 900. ale teraz mam wolne to ćpam codziennie
Duchem muzyki tchnie cała natura.
MY NIE MUSIMY SŁUCHAĆ MUZYKI MUZYKA JEST W NAS
  • 57 / / 0
Na samym początku /pare lat temu/ malenkie dawki- 250mg raz na kilka tygodni, z czasem co tydzien po tyle samo, pozniej co kilka dni 450, a nastepnie doszło do tego , ze żarłam codziennie od 450 do 600, tak bylo przez 2-3lata z różnymi przerwami .
teraz po kilkumiesiecznej przerwie, 450 raz na kilka dni, albo w kilkudniowym ciagu
Analizowało tak
Wiele osób
Co może wyniknąć
Z tego chaosu

kropeczka.
  • 600 / 1 / 0
450 raz w tygodniu. dzisiaj zwiększam dawkę do 225+450, jak mi się spodoba to tak zostanie :D
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2011 przez ohlaa, łącznie zmieniany 1 raz.
Where's your will to be weird?
  • 3248 / 3 / 0
Spodoba się spodoba, jestem przy Tobie duchowo, a Ty słoneczko się ogarnij bo nie chcemy drugiej Narni ;]
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.