Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 308 / 17 / 0
Czerwony żel brzmi dziwnie. W moim przypadku najdziwniejszy kolor to był taki intensywny różowy, nieco bardziej niż Fruitella. Klepała natomiast całkiem przeciętnie
  • 11 / / 0
U nas teraz jest kremowa pasta po wyjeciu z opakowania zmienia sie w wodnista papke i traci sporo na wadze .
Ale moc jest az twarz dretwieje

scalono - WRB

Co moze byc przyczyna tak szybkiej utraty masy nawet do 50%
w zakreconym sloiku 0,2g przez noc
Ostatnio zmieniony 05 września 2016 przez adrianos268, łącznie zmieniany 1 raz.
hera ZABIJA!!!
JAK ZNASZ HERMANA
TO ZERWIJ KONTAKT
BO DOSTANIESZ WALEK :old:
  • 1294 / 230 / 0
Zapewne jej niesamowita czystość. Już ktoś w tym wątku napisał, że kolorowa, wilgotna amfetamina jest dobra i czysta, a biały proszek, to zła i kiepska. Czystość poznasz po kolorze, zanieczyszczony towar jest biały, że w oczy kłuje... (uwaga dla gimbusów: to był sarkazm)
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 486 / 26 / 0
Jak traci tyle na wadze to po prostu wysycha. Miałam kiedyś przyjemność smakować fetę 95% i jak doszła paka, to stuff był w postaci cieczy/wodnistej papki właśnie :D
ciris@tutanota.com
  • 308 / 17 / 0
Zastanawia mnie, czy feta powinna być zawsze w postaci higroskopijnego proszku? Gdzies czytalem, że tak, ale co jeśli otrzymuję jakiś temat, a jest on w postaci proszku, ale kompletnie nie zbiera wilgoci z otoczenia - jak wysypię na stół, to rano będzie tak samo sypki i nie przyklejający się do karty. Ktoś ma o tym pojęcie (a nie tylko "wydaje mu się")?
  • 129 / 34 / 0
feta jest higroskopijna, dlatego też tworzy piękne niczym kryształy grudy. Po drugie masz opis bezpośrednio nad swoim jak zachowywała się czyściutka.

W sobotę dostałem różową, ale nie biało-różową tylko chyba ktoś miał fantazję i ją barwnikiem ujebał bo cholera wie czy coś takiego da się w labie uzyskać. Mocny wjazd w dopaminę mało stymulacji jak na fetę ogółem dziwna bo mimo syfu nie gryzła, szybki wjazd oraz krótki czas działania 2-3h. Nie zdziwiłbym się gdyby dodatkowo dosypywali jakiegoś ketonu, albo tak działa dopaminowa, nie wiem z tak nikła stymulką jeszcze nie wciągałem.
  • 308 / 17 / 0
Wem, że jest higroskopijna, ale czy jesli cos sprzedawane jako feta jest suche i sypkie, to czy na bank NIE JEST to amfetamina, czy moze jest jakis sposob syntezy, za pomocą którego otrzymuje sie wlasnie fete w takiej postaci?
  • 1294 / 230 / 0
Southh pisze:
Wem, że jest higroskopijna, ale czy jesli cos sprzedawane jako feta jest suche i sypkie, to czy na bank NIE JEST to amfetamina, czy moze jest jakis sposob syntezy, za pomocą którego otrzymuje sie wlasnie fete w takiej postaci?
Jezu. Prawdziwa feta jest BIAŁA. Biała, że kole w oczy. I jest sypka.

A jesli masz "fetę", która działa 2-3 godziny i nadal nazywasz ją "fetą", to może zaciekawią Cię "Baśnie tysiąca i jednej nocy"? Amfetamina działa do 12 godzin.
Wolna zasada w temperaturze pokojowej jest higroskopijną, bezbarwną cieczą o silnie zasadowych właściwościach.

W celu zwiększenia trwałości amfetaminę przeprowadza się w sole z różnymi kwasami. Są one białymi proszkami o gorzkim smaku:
Spoiler:
  • 308 / 17 / 0
Chłopie.... Mówisz, że jest sypka, a pod swoją wypowiedzią cytujesz, że jest higroskopijna. Weź mi już nie odpisuj, bo szkoda to czytać.
  • 1294 / 230 / 0
Polecam czytanie ze zrozumieniem. Totalnie inne doświadczenie.
Spoiler:
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.