Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 370 / 103 / 16
Aceton pięknie kopie :-D

Możesz wrzucić zdjęcia jak to wygląda?

Nie sądzę aby aby bufo wytrąciło się tak szybko. Możliwe że potrzebuje troche czasu także spokojnie. Jescze nie wszystko stracone..

EDIT: czy podczas produkcji FASA przelałeś nasycony roztwór do innego naczynia? ( pozostawiając w pierwszym nadmiar kwasu na dnie)
Uwaga! Użytkownik Banzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 46 / 0
Zdjęcie mogę zrobić ale nie mam jak zrzucić.

Na dole słoiczka jest zawiesina( z 1 cm) a powyżej niej zielony płyn.
Choć coś tam na ściankach jest...
Także nie wiem, zobaczymy rano ;)

Ogólnie troche to dziwne, bo to co było białe jakby opadło na dno. W dalszym ciągu jest zielone ???
Sorry za chaotyczne wypowiedzi ale ciężko się skupić %-D

Edit: Tak przelałem
Ogólnie ten kolor już od początku był podejrzany...

Edit2 - Co może być nie teges:
1.Ziarna, mają trochę już.
2. Podczas miesznia z węglanem sodu i wodą stało to może z 15-20 min. A w tym teku jest mowa o godzinie i być może się nie przegryzło?
https://www.dmt-nexus.me/forum/default. ... ts&t=10071
5-HO-La La LaND
  • 370 / 103 / 16
Dodaj więcej FASA, aż będzie całkowicie białe.... możliwe, że wlałeś zbyt mało.

Kurde trochę ciężko bez zdjęć, ale damy rade. ;-)
Ostatnio zmieniony 28 marca 2017 przez Banzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Banzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 46 / 0
Tylko to wygląda tak że po dodawaniu FASA robiło się białe a potem jakby opadało na dno. Tego FASA wlałem w sumie ok 55ml. Zapełniłem już cały słoiczek. Teraz musiałbym to przelać do większego, wiec nie wiem czy jest sens to ruszać?

To co przelewać to do wiekszego słoja? Niby coś tam się tworzy u góry słoiczka...
Tera nie wiem czy to ruszać czy zostawić...

Jak tak się przyglądam to na ściankach bocznych też "coś" się tworzy...
Zostwie to jednak jak jest.
Niby dodawałem to przez okres ok 6h, wieęc teraz bufo ma całe 12h na utworzenie się.
Sorry za tą składnię ale się spyzgałem mimochodem %-D
Ostatnio zmieniony 28 marca 2017 przez Radioaktywny Pakt, łącznie zmieniany 1 raz.
5-HO-La La LaND
  • 370 / 103 / 16
Przez ile czasu zmielone nasiona były zalane acetonem?

Widzisz czy coś jeszcze się formuje? Poobserwuj jeszcze przez kilka godzin i najwyżej przelej do innego naczynia i dodaj więcej FASA
Ostatnio zmieniony 28 marca 2017 przez Banzi, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 414 / 46 / 0
Krótko, może 5-10min max
Potem od razu zacząłem dodawać FASA ale bardzo malutko i tak stopniowo co 15 min po trochu. Może za wolno to robiłem? Nie wiem.

No właśnie teraz coś się zaczyna formować. Sprawdzę za kilka godzin i zobaczy czy to rusza do przodu.
Jak nie to zrobię tak jak radzisz.
Ostatnio zmieniony 28 marca 2017 przez Radioaktywny Pakt, łącznie zmieniany 1 raz.
5-HO-La La LaND
  • 370 / 103 / 16
Rzeczywiście krótko, Bardzo możliwe że aceton niespenertował wszystkiego dokładnie.

Rośnie coś tam czy nic się nie dzieje?

Osad na dole jest pływa gdy potrząśniesz czy raczej nieruchomy?
  • 414 / 46 / 0
A może to po prostu zamieszać porządnie?
Edit - osad sobie pływa
5-HO-La La LaND
  • 370 / 103 / 16
Narazie nie mieszaj. Niech to sobie troche postoi w spokoju. Poczekamy jeszcze z dwie godziny i najwyżej się przeleje do drugiego pojemnika i znowu zaleje FASA ( .. mam nadzieję, że mnie nie posłuchałeś i zrobiłeś tego trochę więcej? Jeśli nie to przygotuj )

Ile razy zalałeś ziarna? ( 3x jak było podawane? ) Wybacz takie pytania, ale trochę bardziej mi to naświetla sytuację...

pozdro
  • 414 / 46 / 0
ZAłałem w sumie 4 razy
Wyszło tego troche.
Przygotuje 50ml FASA. Pytanie zalać to później aż się od razu zrobi białe? czy znowu dodawać po trochu?
5-HO-La La LaND
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.