Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 708 / 6 / 0
Nie moglem edytować.. Musisz sam sprawdzić na mnie dziala bardzo dziwnie.
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 1472 / 26 / 0
Jaki może mieć wpływ mała ilośc Xanaxu pół tabletki góra cała,jeśli wezme na sen 5-6 godziny i rano będę chciał się zabawić z panną ,jaki może mieć wpływ na erekcje czy seks będzie gorszy ?
  • 708 / 6 / 0
Pol tabletki? Czyli ile?
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
luminal_100
  • / / 0
Moim zdaniem nie będzie miało to wpływu żadnego a pół tab to pewnie z pół mg bo pewnie masz tab 1mg albo 0.5mg ją po tym specyfiku nie miałem żadnych problemów z erekcją będąc pod jej wpływem i to nie przy tak niskiej dawce tylko dużo większej
  • 61 / 1 / 0
mozna afobam zajebac iv ? jesli tak to jak to przygotowac????
  • 11 / / 0
Da ktoś namiar na uczciwego sprzedawce alpry (najlepiej z serwisu oglaszamy24.pl) ?? :rolleyes:
  • 1343 / 18 / 0
Wjebalem sie. Potrzebuje pomocy, nawet rosz nie pomama
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 742 / 12 / 0
idz do szpitala na detox
  • 476 / 4 / 0
Listen up - kiedyś wydawało mi się, że czytałem o jakiejś interakcji pomiędzy nikotyną z papierosa a zażytym alprazolamem. Szukałem w ulotce ale nic nie znalazłem. Faktycznie jest jakiś dżinks w tej kwestii? Ktoś coś wie na ten temat?

@eren - a na co Ci walić w czincze alprę? To bez sensu. Przecież biodostępność tego leku doustnie jest wysoka i nie ma sensu kombinować, czy w klamę, czy w kable. No chyba, że szukasz wrażeń, albo jesteś tak wjebany, że nie wiesz już co piszesz z głupoty...
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2014 przez Schizool, łącznie zmieniany 1 raz.
luminal_100
  • / / 0
Nikotyna osłabia działanie benzo na ulotkach jest to napisane
Zablokowany
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?