Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
10 grudnia 2020MaryJane240 pisze: Pytanie
Nazwa: transformers
Kolor: jasnoróżowy
Kształt: tarcza?
Logo: twarz transformersa
Gdzie kupione: Wielkopolska
Kiedy kupione: grudzień 2020
Dodatkowe komentarze:
Witam mam pytanie czy mieliście może okazje degustować te Guzuki. Nie mam niestety żadnego testera na chwilę obecną żeby sprawdzić z czym mam do czynienia . Bardzo bym prosiła o pomoc czy warte, ile i jaka substancja się tam znajduję.
Pozdrawiam
Kolor: Niebieski
Kształt: As pik
Logo: literka A
Gdzie kupione: Polska zachodnia
Witam, miał ktoś styczność z tym tabsem?? prawdopodobnie są z DE ale nigdzie nie mogę znaleźć o nich info.
Kolor: Jasny niebieski
Kształt: Po prostu wycięty ananas :D
Logo: Ananas
Dodatkowe komentarze: Czy jest ktoś kto może jadł te piksy i moze ocenić działanie ?
Kolor: jeszcze nie wiem
Kształt: trójkąt
Logo: Mitsubishi
Gdzie: trójmiasto
Czy miał ktoś okazję jeść?
Kolor: zolty
Kształt: diament
Logo: diament
Gdzie: slask
dosc male kola wie ktos cos o jich?
Czy miał ktoś okazję
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
Kształt: prostokąt
Gdzie kupione: śląsk
Dodatkowe komentarze: około roku temu jadłem ale z innego źródła, wtedy miały 120mg teraz ponoć mocniejsze są ale może ktoś coś wie to pytam
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Kolor: białe
Kształt: Okrągłe
Logo: Tulipan
Miasto Trójmiasto
Nazwa: Tulipan
Kolor: białe
Kształt: Okrągłe
Logo: Tulipan
Miasto Trójmiasto
https://files.fm/u/wetkjztck
Okej już wszystko wiem, jest to Hello Kitty, które według zagramanicznego spisu piguł posiada w sobie 237.9 mg MDMA. Mam jedną i wrzucę update po sylwestrze gdy będę już wiedział jak
to działa.
Nazwa: Philip plein
Kolor:jedna szara druga żółta
Kształt:sześciokąt
Logo:na jednej stronie dwa p a na drugiej czaszka
Miasto:Katowice
Szara jest większa od żółtej i ponoć na 300mg a druga ponoć na 240mg.
Bardzo się boję jeść pixy i czy ktoś miał z nimi styczność
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.