Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
10 grudnia 2020MaryJane240 pisze: Pytanie
Nazwa: transformers
Kolor: jasnoróżowy
Kształt: tarcza?
Logo: twarz transformersa
Gdzie kupione: Wielkopolska
Kiedy kupione: grudzień 2020
Dodatkowe komentarze:
Witam mam pytanie czy mieliście może okazje degustować te Guzuki. Nie mam niestety żadnego testera na chwilę obecną żeby sprawdzić z czym mam do czynienia . Bardzo bym prosiła o pomoc czy warte, ile i jaka substancja się tam znajduję.
Pozdrawiam
Kolor: Niebieski
Kształt: As pik
Logo: literka A
Gdzie kupione: Polska zachodnia
Witam, miał ktoś styczność z tym tabsem?? prawdopodobnie są z DE ale nigdzie nie mogę znaleźć o nich info.
Kolor: Jasny niebieski
Kształt: Po prostu wycięty ananas :D
Logo: Ananas
Dodatkowe komentarze: Czy jest ktoś kto może jadł te piksy i moze ocenić działanie ?
Kolor: jeszcze nie wiem
Kształt: trójkąt
Logo: Mitsubishi
Gdzie: trójmiasto
Czy miał ktoś okazję jeść?
Kolor: zolty
Kształt: diament
Logo: diament
Gdzie: slask
dosc male kola wie ktos cos o jich?
Czy miał ktoś okazję
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
Kształt: prostokąt
Gdzie kupione: śląsk
Dodatkowe komentarze: około roku temu jadłem ale z innego źródła, wtedy miały 120mg teraz ponoć mocniejsze są ale może ktoś coś wie to pytam
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Kolor: białe
Kształt: Okrągłe
Logo: Tulipan
Miasto Trójmiasto
Nazwa: Tulipan
Kolor: białe
Kształt: Okrągłe
Logo: Tulipan
Miasto Trójmiasto
https://files.fm/u/wetkjztck
Okej już wszystko wiem, jest to Hello Kitty, które według zagramanicznego spisu piguł posiada w sobie 237.9 mg MDMA. Mam jedną i wrzucę update po sylwestrze gdy będę już wiedział jak
to działa.
Nazwa: Philip plein
Kolor:jedna szara druga żółta
Kształt:sześciokąt
Logo:na jednej stronie dwa p a na drugiej czaszka
Miasto:Katowice
Szara jest większa od żółtej i ponoć na 300mg a druga ponoć na 240mg.
Bardzo się boję jeść pixy i czy ktoś miał z nimi styczność
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.