Tytoń ma osobny dział → >LINK<
05 marca 2018JakisTam pisze: Również polecam yerbe, ostatnio pijałem Amanda Despalada i w działaniu jest znakomita. Niedługo stestuje Kurupi classica i Colon tradicional. Na lepsze filtrowanie polecam założyć na bombille torebkę od zwykłej herbaty ( oczywiście zawartość wysypać ).
Nie pijam kawy ani energetyków ( te drugie to niezły syf i odradzam innym ), po kawie bywa że czasem się źle czuje.
Pozdrawiam :D
Stwierdzam ta jest najmocniejsza i ma najwięcej mateiny :d druga yerba w kolejnośći jeśli chodzi o moc to sypałem 3/4 kubka tej Taragui Energia supe 1/4 i jest bomba jak tamtej po 3/4
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Pozdrawiam.
08 marca 2018Anon2 pisze: Ktoś tu zapodawał info o miętowej Yerbie smakowej, kupiłem sobie taką na allegro i jest bardzo fajna. Pajarito Saborizada Menta Limon - o dość wyraźnym smaku mięty i cytryny jest dobrą średnio mocną yerbą.
08 marca 2018modest pisze: Rozumiem, że jak pije się yerbę to wypadałoby jeszcze nawadniać się innymi płynami? Tak jak w przypadku picia herbaty? Bo w sumie mi ostatnio zdarza się pić w ciągu dnia tylko yerbę (+ woda w pracy w nocy) i mam trochę suche usta jak kiedyś, kiedy piłem tylko herbatę
PS. po paru łykach yerby, jakieś słodkie soki smakują 2x razy lepiej - polecam :D ;-)
Pozdrawiam.
11 marca 2018pol90 pisze: U mnie chyba yerba mate zadziałała tylko musiałem ją pomieszać z zieloną herbatą i cukrem i dłużej parzyć i pić przez słomkę.
najlepiej pić jeden napar poł godzinki a lepiej i dłużej :d pijemy przez bombile i bierzemy mini mini łyczki tyle dla przykładu jakbyśmy likier sączyli z kieliszka :)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.