https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
11 października 2019Stteetart pisze:
Moja tolerka Ci chce przekazać, ze dopamine odbudujesz relatywnie szybko, jak znajdziesz sposób na odbudowę serotoniny tak szybko (i oczywiście rec 5ht ) to ona wraca do czworek.
kurwa narobiłeś mi smaka
11 października 2019Stteetart pisze:
Pewnie jeszcze klatkowanie obrazu po miesięcznym ciągu ma.
![]()
Zmixowane z 3mmc jedynie było ok, bo dało do tej serotoninowej błogości, odrobinę pobudzenia dociągane po zjedzeniu 3mmc nawet w małych sniffach co 1-2h. Chciało się siedzieć i coś robić, byle nie skupienie na samym ćpaniu i kompulsywne dorzucanie bo to gonienie króliczka, który szybko znika z pola widzenia.
Od biedy przyjebałem czasem z desperacji gdy depresja mnie dojeżdżała a nic lepszego akurat nie było by się odłączyć na chwile. Ale tak generalnie to gówno fchuj, żre nos jak mało co, szybko przestaje działać, nie polecam bo szkoda hajsu i zdrowia.
11 października 2019DuchPL pisze: post3275735.html#p3275735
Przy trojkach tolerka to kwestia kilku dni.
Ofcors to już nie powrót do stanu sprzed ćpania ale jest dużo lepiej.
Po czworkach jest ciężko- zresztą sam to znasz jak i Twoje szczury- piana z pyska, kurewna bezsenność, rozdrażnienie itd.
To nic innego jak deficyt serotoniny i zjebane GABA-. Tu jednak trochę mi wiedzy brakuje, żeby się rozpisywać, ale strzelam, że za dużo dopy to i duzo glutaminianu a dalej już prosto- deficyt GABA-, zjebana Acetylocholina itd.
A naprawa sero czy dopy bez acetylocholiny to prosta droga do czubów. Ofcors to przerysowane ale większość schiz to kumulacja hipoglikemii, deficytu sodu, rozjebanej zależności glukagon-insa i w konsekwencji zjebana acetylocholina.
90% ludzi zajmuje się serotonina i dopamina zapominając o tym, że to tylko jeden element układanki w której elementów sa setki.
A wrzucanie 3cmc po 3mmc to istny debilizm bo mmc jest dużo bardziej serotogeniczne.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
11 października 2019Stteetart pisze: Głównie czwórki albo serotogeniczne amfetaminy.
Wróciłem na stare śmieci i poszedłem na strych. Ku mojemu zaskoczeniu, moja ukochana na schodach znalazła jakąś samarkę.
Patrzę co to jest - O KURWA! :D Dobrej jakości 3-CMC z sierpnia 2018 roku, tuż sprzed delegalizacji.
Sort stracił cały swój aromat. Wygląda tak samo jak wtedy, ale nie pachnie tak samo. Po pokruszeniu stwierdziłem, że to 3-CMC na 100%.
Czy nadaje się to do spożycia :D ? Pozdrawiam
edit:
jednak przetestowane, nie chciało mi się czekac na jakiś komentarz
jakieś 50mg sniffem, działanie dopaminowe czuć wyraźnie.
Wniosek? Nie produkują już dobrego 3-CMC. Stary sort robi jak trzeba mimo mojego porytego łba ;)
--------------------------
<dołączyć do powyzszego posta>
Sort tuż sprzed delegalizacji był zajebisty. Zrobiliśmy w 3 osoby lekko ponad 2g. Mimo mojego wyprania z serotoniny, dobry sort metaklefa w malutkich dawkach sniffem robił nas stricte dopaminowo i pobudzał. W większej ilości (również sniff ofc) zostało to po prostu nasilone i urozmaicone o większą intensywność doznań.
Osoba totalnie bez tolerki już po 100mg sniffem odczuła rozmazanie/klatkowanie obrazu i mocny, serotoninowy wjazd (mimo że to dopaminowy keton).
Zabawne jest to, że wraz z delegalizacją jakość spadła tak gwałtownie. Niedawno wydałem kupę siana na 2g. 3-CMC. Najlepsze jakie znalazłem, a i tak oceniłbym to 5/10.
Znaleziony sort sprzed roku zdał egzamin i pokazał, że mimo porytego łba innymi dragami i benzo, można nadal cieszyć się z ketonów. Jest to jednak uzależnione od jakości sortu.
Coś fenomenalnego, od października ubiegłego roku (zabawa z 4-MMC) żaden keton mnie tak fajnie nie porobił.
Scalono, dołączyłam powyższy, żebyś nie stracił karmy :-) taurinnn
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
Ogólnie mówiąc jedyne co można z Twojego posta wynieść to, że jesteś dalej ćpunem i te dawne próby pożegnania się z ketonami to była zwykła pajacerka, a teraz przeżywasz poketonowe podekscytowanie.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Podanie: sniff (piecze przez 5 min, spływ typowo chlorowy, przy dorzutkach aż tak nie czuć
1-sza dawka: 100mg
2-ga dawka (po 30 min): 150mg
Odczucia: przyjemna euforia, leciutki nieogar na wejściu, przyjemne pobudzenie, chęć do działania i poznawania nowych osób.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.