Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 805 / 463 / 0
Dlatego ja także nadużywam i jak mam to sypie, ale doszedłem po popełnionych błędach do paru wniosków i mam swoje sposoby użytkowania.
U mnie wygląda to tak, że sypie co 2-3 dni po 150-200mg. W dziurę w ogóle nie celuje,bo obecnie nie mam na to ochoty.
Jeżeli stosuje częściej i wiecej wchodzą mi taki sam efekty jak Tobie.
Dodam, że przy moim dawkowaniu zauważam potężny efekt antydepresyjny.
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 11 / 8 / 0
@GermanskiOprawca podziel się spostrzeżeniami jak zrealizujesz swój plan. Też się przymierzam do podobnego projektu we własnym zakresie.
  • 3220 / 910 / 5
@neurotoXXXsick
Z tego co wiem to 2mg/kg i to w ciągu bodajże 2h przy IV podawane Xmg/Xmin
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1455 / 596 / 0
Mi po 2 dorzutkach juz czulem dosc zmeczenie psychiczne nie mialem ochoty leciec dalej a tematu bylo duzo . Jak widac kazdy ma inne predyspozycje , najgorzej jak za duzo dociagnales i czujesz ze zgniecie cie niemilosiernie ale z drugiej strony masz wyjebane i niczego sie nie boisz bo jestes na kecie wlasnie haha . Ten "zjazd w dol winda" to uczucie jakbym wrocil do miejsca ktore znam i czuje sie bezpiecznie astralny drugi DOM ze tak okresle nie ma tego nigdzie indziej .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 3220 / 910 / 5
To jest przecież dopiero początek zabawy. Stan okołodziurowy moźliwie. Ja jestem fanem i mogę walić non-stop tylko w pewnym momencie miejsca w nosie brakuje żeby k-hole osiągnąć.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 496 / 149 / 0
Noc z 5 na 6 października postanowiłem wreszcie przetestować ketaminę. Zacząłem od izomeru S. Według wagi 74mg. Przyjąłem donosowo o 3:20. Pierwsze efekty były dość subtelne, z czasem pojawił się gorzki spływ. Poczucie w ciele podobne do tych z DXM i mocnego upalenia się ziołem. Jednak nie było tego DXMowego ogłupienia którego namiastkę mam wrażenie, że teraz odczuwam, ale po kolei. Teraz jest 5:38 więc wróćmy do trzeciej coś.

Stan który osiągnąłem był przyjemny, jednak miałem ochotę go wzmocnić. Naszła mnie ochota zarówno na zioło jak i na dorzutkę drugiego izomeru. Jednak postanowiłem, że na razie jeszcze pozgłebiam ten stan. To przypominało DXM oczyszczone z nietrzeźwości. Pójście do toalety w T0+0:20 nie sprawiło mi żadnych problemów choć czułem, że trochę inaczej się chodzi. @GalaktycznyBiznesmen na głosówce którą mi wtedy podesłał brzmiał jak Cezary Pazura.

Około 4 zacząłem przygotowania do dorzutki, tym razem wziąłem izomer R. rozdrobniłem igły i przygotowałem proszek do wciągnięcia, uzupełniłem butelkę z wodą i o 4:15 czyli T0+0:55 dorzuciłem według wagi 81mg drugiego izomeru.

Po tym trip już się rozkręcił do tego stopnia, że nie miałem już potrzeby ani ochoty go bardziej wzmacniać. Z czasem zapomniałem kim i gdzie jestem. Jednak w tej przestrzeni w której się znalazłem udało mi się dotknąć tamtego pamiętnego tripa na DMT, chyba udało się kolejny brakujący puzel znaleźć z układanki z 3 grudnia 2023 roku.

Z czasem jednak przychodziły fale w których sobie o sobie przypominałem, ale to było takie stopniowe, mogłem siebie poznać na raty, aż z czasem już po prostu pamiętałem kim jestem i pozostawałem tak jak wciąż jeszcze trochę pozostaję w słabnącej dysocjacji. Albo to izomer R albo dorzutka lub dawka sprawiły, że w tej drugiej mocniejszej części tripa towarzyszyła ta dezorientacja która jest też przy DXM lecz nie było jej przy samym izomerze S w takiej ilości w jakiej go przyjąłem.

Około godzinę po dorzutce usiadłem do tego tripraportu.
  • 2 / / 0
Mam przerobione spraye, pełne 3miesięcznie sesje. Teraz IV chyba 25 sesji. Oczywiście deprecha. Oczywiście leki nie działały. Ale medycznie to drogo okropnie (200 euronów) za jeden IV podany. Żeby tak się dało ogarniać w rozsądnej cenie...
Mogę się też podzielić doświadczeniem jak to wygląda że strony typowo medycznej w DE
Ostatnio zmieniony 11 października 2024 przez tiptresure, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1038 / 273 / 0
14 września 2024GermanskiOprawca pisze:
@AnnaS

Ja mam nadzieję, że odejmie mi lęki tak od ręki, jak zdarzyło się to w pamiętnym roku anno domini 2012, gdy uzależniłem się od kanna, bo pojebały mi się substancje lol
Jak kogoś interesowała relacja w celach terapeutycznych to moja misja zakończyła się klęska i wjebałem 1,5g w ciągu, czym zakończyłem ponad roczną abstę :( (*).

Zero afterglow, efektów antydepresyjnych, wręcz pogorszenie objawów depresyjnych na caly kolejny tydzień. Halucynacje po kecie dość denne, nie pokazujące nic odkrywczego, po prostu takie rozmemlane procesy mysleniowe w formie kolorów.

Myślę, że mój efekt "wow" sprzed 12 lat to raczej efekt otwarcia silnego uzależnienia od kanna i kety, dlatego się poczułem jak bóg.

Żegnam i nie wracam do tej substancji nigdy.
  • 1002 / 308 / 5
Od ciągu więcej nie oczekuj, antydepresyjnie to 100mg raz w tygodniu a nie 1,5g w ciągu.
(ostatnio zdarzyło mi się przerobić 10g w 8dni i nie polecam).
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 805 / 463 / 0
Substancja denna, wszystko gówniane w ogóle chujnia ale wjebałem półtora gieta przy zerowej tolerce na raz %-D %-D %-D ja pierdole.
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.