14 maja 2022VERBALHOLOGRAM pisze: indeks.jpg
Ta gawith jest mocna w aromat, z kawą może być ciężka. Z lekkich to gletcher, niby jest napisane mentol ale jest naprawdę lajtowa
Ale bardzo smaczna, jedna z moich ulubionych.
Jest dosyć wilgotna i grubo zmielona.
I orzeźwiający mentol.
Zostawia nieprzyjemny aromat. Podobno siano i zapach ze stajni XD Więc wybierz mądrze, czy się w to ładować.
PS: Bardzo mocna tabaka, klepie jak Najman o matę, więc tylko dla wprawionych.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
10 kwietnia 2022london5 pisze: @IamYourFather
Czaj to.
Aromat mentola z nutką cytrusową.
Zajebista tabakiera, z dozownikiem.
Mocna, orzeźwiająca i trudno dostępna.
Zamówiłem na necie.
Aha, pamiętajcie, tylko biedni trzymają tabakę w nosie.
Tak powiedział mi stary górnik.
Brałem ją dekadę temu, brałem też tabuny używek, ale teraz na mocnym detoksie zaciekawiło mnie co za gówniarza w sumie w tym widziałem i jaki efekt mi to dawało.
No właśnie ja w życiu waliłem masę kresek różnorakich prochów. Od oranżadek w szkolnym kiblu do amfetaminy, od amfetaminy do mefedronu, od mefedronu po wszelkie inne biedaketony i w sumie boję się, że kolejnym etapem będzie tabaka
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.