ODPOWIEDZ
  • 51 / 6 / 0
Tabaki maja ciekawy smak, ale niestety wszystkie, które wypróbowałem działały na mnie tak samo - poprostu je wysmarkałem przez kichanie. Może to przez moją alergie, kto wie...
Cyrkiel
  • 3245 / 620 / 0
Kurde, ostatnio zraziłem się do red bulla, nie wiem dlaczego ale jak sznupnę kopiec kreta z red bulla to niemiłosiernie lecą mi gluty białe i normalnie to jest glutotok, gdzie to się mieści? zatoki mnie nie bolą, jedyne co pewne to ostre potrójne kichnięcie zapewnione. Kiedyś nie miałem takiego potoku glutów z klumpy, tzn nie tak intensywnego nawet po mini ilości. Teoretycznie powinno wysuszać, a u mnie jakby nawilża prawie red bull.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5814 / 1201 / 43
14 maja 2022VERBALHOLOGRAM pisze:
indeks.jpg
Ta gawith jest mocna w aromat, z kawą może być ciężka. Z lekkich to gletcher, niby jest napisane mentol ale jest naprawdę lajtowa
To bardzo lajtowa, dobra na początek.
Ale bardzo smaczna, jedna z moich ulubionych.
Jest dosyć wilgotna i grubo zmielona.
I orzeźwiający mentol.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2 / / 0
Czy ktoś z Was próbował Muszkieterów?
  • 4386 / 704 / 2117
@AvalancheMD kuzyn ma, bierze. Średnio chwalił. Może dlatego, że to najmocniejsze mentole dostępne na rynku, a on średnio takie lubi. Dla fanów dobrej mentolówy wybór raczej będzie dobry.

Zostawia nieprzyjemny aromat. Podobno siano i zapach ze stajni XD Więc wybierz mądrze, czy się w to ładować.

PS: Bardzo mocna tabaka, klepie jak Najman o matę, więc tylko dla wprawionych.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 5 / 1 / 0
10 kwietnia 2022london5 pisze:
@IamYourFather
Czaj to.

Aromat mentola z nutką cytrusową.
Zajebista tabakiera, z dozownikiem.
Mocna, orzeźwiająca i trudno dostępna.
Zamówiłem na necie.

Aha, pamiętajcie, tylko biedni trzymają tabakę w nosie.
Tak powiedział mi stary górnik.
najlepsza zaraz po F
  • 1174 / 225 / 23
Jakbyście mieli wytłumaczyć żółtodziobowi w sumie co daje tabaka i do czego idzie to porównać to jak to opiszecie?
Brałem ją dekadę temu, brałem też tabuny używek, ale teraz na mocnym detoksie zaciekawiło mnie co za gówniarza w sumie w tym widziałem i jaki efekt mi to dawało.
  • 3245 / 620 / 0
Być może bardzo kojarzy się to z waleniem kresek prochów po nosie, jak ktoś kiedyś pizgał to ma bardziej podatną psychikę na możliwość wjebania się w uzależnienie od tabaki.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1174 / 225 / 23
@Verbalhologram
No właśnie ja w życiu waliłem masę kresek różnorakich prochów. Od oranżadek w szkolnym kiblu do amfetaminy, od amfetaminy do mefedronu, od mefedronu po wszelkie inne biedaketony i w sumie boję się, że kolejnym etapem będzie tabaka
  • 3245 / 620 / 0
Ja też napisałem to w oparciu o własne doświadczenie, nie teoretyzuję.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.