14 maja 2022VERBALHOLOGRAM pisze: indeks.jpg
Ta gawith jest mocna w aromat, z kawą może być ciężka. Z lekkich to gletcher, niby jest napisane mentol ale jest naprawdę lajtowa
Ale bardzo smaczna, jedna z moich ulubionych.
Jest dosyć wilgotna i grubo zmielona.
I orzeźwiający mentol.
Zostawia nieprzyjemny aromat. Podobno siano i zapach ze stajni XD Więc wybierz mądrze, czy się w to ładować.
PS: Bardzo mocna tabaka, klepie jak Najman o matę, więc tylko dla wprawionych.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
10 kwietnia 2022london5 pisze: @IamYourFather
Czaj to.
Aromat mentola z nutką cytrusową.
Zajebista tabakiera, z dozownikiem.
Mocna, orzeźwiająca i trudno dostępna.
Zamówiłem na necie.
Aha, pamiętajcie, tylko biedni trzymają tabakę w nosie.
Tak powiedział mi stary górnik.
Brałem ją dekadę temu, brałem też tabuny używek, ale teraz na mocnym detoksie zaciekawiło mnie co za gówniarza w sumie w tym widziałem i jaki efekt mi to dawało.
No właśnie ja w życiu waliłem masę kresek różnorakich prochów. Od oranżadek w szkolnym kiblu do amfetaminy, od amfetaminy do mefedronu, od mefedronu po wszelkie inne biedaketony i w sumie boję się, że kolejnym etapem będzie tabaka
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.