Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Pytanie o 2 rodzaje pigul

Szare philip plein z czaszka na odwrocie
Niebieskie porsche

Kupione w dolnoslaskim

Ktos cos wie??
  • 4 / / 0
29 września 2020loewi pisze:
@GypsyDaisy podrzuć zdjęcia, będzie prościej pomóc
Dziś próbujemy organoleptycznie ,ale najpierw na próbnikach przebadam. Wrzucę foty z opisem po fakcie.
  • 1 / / 0
Różowe diamenciki z podziałką z zachodniopomorskieg- ktoś coś wie ile maja MDMA?

Dosyć mocne, 1/4 już fajnie wchodziła
Ciężko je przełamać- trzeba kroić i wtedy się kruszą.
  • 6 / 1 / 0
Siemanko, okazyjnie wpadły Mi niebieskie Donaldy Trumpy. Południe PL, ktoś coś wie o tych sprzętach?
  • 7 / 3 / 0
Nazwa: Punisher
Kształt: Trójkąt
Logo: Czaszka Punieshera
Gdzie kupione: Holandia

Jadł ktoś? Jakieś info ile w nich M'ki siedzi?

https://iv.pl/images/aba1e822cb58445cec ... 7ea618.jpg
  • 68 / 7 / 0
Miałem te punishery też z Holandi, polowka fajne porobila, powiedziałbym że zawartość tak jak ma większość punisherow to coś koło 300mg fajnie rozlewajacego MDMA
  • 3 / / 0
Witam, mial ktos do czynienia z zielonymi BP??
  • 41 / / 0
Ktoś coś na temat podłużnych czerwonych netflixie, dol w lekki luk?
  • 20 / 2 / 0
Różowa Czaszka. Z tyłu napis mode i cos tam jeszcze. Warmińsko mazurskie. Niestety nie mam zdj. Spotkał się ktoś z tymi tablatami? Orientuje się ktoś co i ile w niej siedzi? ;)
  • 7 / 2 / 0
Opis
Nazwa: shy guy
Kształt: ludzik shy guy (ziomek z gry Mario)
Kolor: fioletowy
Gdzie kupione: mazowieckie
Sposób przyjęcia: oral i sniff
Z przedziałką
Działanie: części osób załadowała się po 40 minutach, części po półtorej h, generalnie było bardzo przyjemnie, czuć że nie na żadnej fecie tylko dużo emy w tej emie, bardzo pluszowo, miło, na szczycie generalnie sie rozpływamy, ale jak wstanie się tańczyć czy coś odjebać to siła też jest, jedyny minus, że peak trwał bardzo, bardzo krótko i później przez jakieś dwie h zjeżdżało, a my się zastanawiamy czy to już koniec czy najmocniejsze pierdolnięcie jeszcze przed nami. Generalnie słyszałam że to mocna piguła - 240mg, a od innej osoby ze 300mg, a że jestem poczatkująca, to najpierw zajebalam pół - oral, a po jakiejś godzinie drugie pół - sniff i po dwóch h jeszcze połówkę, także sniffem, myślałam że mocno sieknie, więc trochę się zawiodłam (dlatego tak dorzucałam), ale ta empatia, odczuwanie muzyki itd. typowe dla dobrej, 'czystej' emki, więc polecam ze wzgledu na to, jednak serio, nie zastanawiać się tylko od razu zajebać całą, mówię, ja wzięłam półtora talerza, a mnie nie zmiotło, w ogóle mocno ogarniałam, a ta 'trzeźwość' na emie nie była za fajna, więc ogólnie to tak z 6/10, chociaż wieczór i tak był przedni, ale polecam od razu łykać całą, nie bać się, wtedy może ocena byłaby lepsza bo ten shy guy miał naprawdę niezły potencjał ;))
ODPOWIEDZ
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.