Maskaradore pisze:"Osrodek odwykowy od kuchni, czyli "tu nie będzie przeklinania"
W sumie to w Monarze nauczyłem się sprzątać. Dzisiaj na zjebie po kocie myśle: "trzeba się ogarnąć. Zrobie sobie monar w domu". I chuj wziąłem mietłe, mopa i zacząłem sprzątać. Bez kitu, po pięciu ośrodkach człowiek zna już te mechanizmy tak że sobie może zrobić Monar na chacie.
Teraz to mógłbym napisać książkę "Społeczność terapeutyczna. Jak skutecznie hackować terapię by zrobić sobie darmowe wczasy z innymi ćpunami."
Albo czy ktoś zna jakieś fajne ośrodki z terapią nawrotów?
Tylko nie mówcie, że Nowy Dworek, bo szukam czegoś krótszego niż 6 m-cy
patchouli pisze: Albo czy ktoś zna jakieś fajne ośrodki z terapią nawrotów?
A Radzimowice? Ten pół płatny, pół nfz-owski. Co prawda nie ma nawrotów, ale jest krótkoterminowy. Tylko nie wiem, czy w ogóle traktować go poważnie
patchouli pisze:Jak wygląda ta krótkoterminówka w Toruniu? Chodzi mi o Szosę Bydgoską. Jak myślicie, nadaje się na drugi z kolei pobyt czy to tylko taka zapchaj dziura na robienie sobie "wakacji"? (swoją drogą zajebisty macie sposób na urlop)
Albo czy ktoś zna jakieś fajne ośrodki z terapią nawrotów?
Tylko nie mówcie, że Nowy Dworek, bo szukam czegoś krótszego niż 6 m-cy
Nie musisz przecież zostawać 6 miesięcy, jak się poczujesz na siłach to możesz poprosić o wypis. W tych okolicach to polecam Cibórz. Naprawdę. Mimo wszelkich opinii jakich się naczytałam w internecie.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Swoją drogą to stanęło na ND, bo tam zawsze można się fajnie ugadać przy powrocie.
Z racji ,iż Cibórz , Międzyrzecz czy Nowy Dworek to "moje rejony" , nigdy tam się nie wybiorę jeśli zaszłaby potrzeba kolejnego dtx czy terapii . :rolleyes:
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.