"amnezja, że pizdy nie pamiętasz"
dodam że wróciłem prosto z pracy i byłem na na maczance (opio) wiec zrenice pomniejszone.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Badtrip jak chuj oni wiedzą itp a wiedzieli bo pytali czy się dobrze czuje XD
zjadłem aby nie mieć przy sobie
(paranoja)
Osób - pinć, w automobilu.
Lufencja po giecie marihuaniny i po nieudanym vapo jakiejś chminiaci, już nie pamiętam jakiej.
Oczywiście BetterThan mówi: - zostawcie mi dupke do opału :diabolic: (a tam najwieksze skupisko prochuuu)
Cyk Cyk. BIC bucha majestatycznym ogniem.
Poszedł buch, jak największy.
Mega chmura plastikowych ( :kotz: ) obloków.
Po krótkiej chwili, bardzo krotkiej czuje, że zaczyna mi byc niedobrze.
Bełty... Ta. To była zapowiedz rozpierodlu - ale... bełtów też
Bełtów (no przesadziłem, może raz max dwa bełtałem xd), odcięcia, zagubienia sie w czasie i przestrzeni, mdlenia, darcia mordy, tracenia pulsu.
Heh, niedziela. Jeszcze na piździe wróciłem do domu. Nie pamiętam :wall:
Ale udało mi się wkręcić na 2 dzień sam nie wiem jak, że to alko
Ale potem i tak odjebałem przypał na mojej autorskiej maczanie 'ALBAŃSKI tytoń' :old: Na amolu, sama kurewska mięta mmmmm :yay:
Pijemy piwka, wódeczkę, czas płynie płynie... gadka szmatka, coraz większe szczury i gadana na coraz wyższym euforycznym lvlu.
Nagle orient że minęło 3,5 godziny (no kurwa w 20 minut 3,5h minęło, bez kitu mówie wam! :P )
Ostatnie WKD na chate za 20 minut, a przecież jeszcze jest WÓDKIE i henia troszkę.
Najebani z kumplem namówiliśmny ziomka którego odwiedzaliśmy żeby dał nam swój samochód :) Po 10 minutach namawiania okazało się że... "no stary, teraz to mamy 10 minut, nie zdążymy na wkd xD". Najebany ziomek nie miał wyjścia XD Dał kluczyki do opla.
Przez całą WWA w środku nocy nafurani i najebani prowadziliśmy furę. TAKA ANEGDOTA.
Morał? Naćpanego nie przegadasz. Nawet kurwa nie zaczynaj, jesteś na przegranej pozycji.
Morał II? Jesteśmy popierdoleni. Ave
Wbijamy ze znajomym Tomkiem lekko porobieni klonami do znajomego Dawida. Dawid jest fanem asg i wszystkiego co się z tym wiąże. Wpadł na chujowy pomysł aby pokazać nam swoją nową wiatrówkę, podobno mocna jak sam skurwysyn - podrasowana i jest w stanie zajebać nawet sarnę. Dawid poszedł zrobić nam herbatkę, a Tomek w tym czasie zaczął bawić się wiatrówką (która rzecz biorąc wygląda jak jakieś awp do tego ciężka, no kawał sprzętu). Nagle słyszę jeb! Skubany przyjebał śruta w okno, na wylot
edit: mina Tomka bezcenna - szok, wybałuszone oczy, otwarte usta i pytanie: To ja to kurwa zrobiłem!?
edit2: proszę o scalenie moich postów, pixa wjeżdża i wkradł się nieogar :D
Scalono na prośbę autora. whitealex
Wrzuciłem po kartonie (160ug) z 2 ziomkami, po kilku godzinach wpadają znajomi organizatora. Siedzimy akurat we 3 w salonie i wchodzi nafurany chłop, 2 metry wzrostu 120 kg wagi (troszkę mnie przeraził :-D ) i pociągając nosem pyta nas
-Ej macie coś do wciągania? Antek? Kryśka?
-Nie ale mamy DMT
wy3bany pisze:. Nagle słyszę jeb! Skubany przyjebał śruta w okno, na wylotmyślał, że nie była naładowana. Chwilę pośmialiśmy bo to tylko szyba, mogło być gorzej.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.