Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
pletzturra pisze:...
Scalono.
wędkarz pisze:...
Nie cytuj postów na tej samej stronie, albo staraj się cytować to, do czego się odnosisz. /pletz
No 1/20 ml raczej nie rozpuści prochu. Dajesz jak najmniej i w miarę równomiernie się to rozpowadza po podkładzie. Przy spryskiwaczu masz o wiele większe straty w materiale.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Przy spryskiwaczu, masz strarty + możliwe nierównomierne nasączenie i kupa roboty.
Już, niejedni, wpadli na pryskanie trawy, myślę...
kto pryska, tarfi do piekieł
Ze słoikiem, jak wyżej, zalewasz proch. Jest zawiesina? Czyli zbyt mało rozpuszczalnika.
160 stron o tym samym. Brawo.
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
pletzturra pisze:W jakim sensie?
No 1/20 ml raczej nie rozpuści prochu. Dajesz jak najmniej i w miarę równomiernie się to rozpowadza po podkładzie. Przy spryskiwaczu masz o wiele większe straty w materiale.
Marlboro_Red pisze:Nie koniecznie za mało rozpuszczalnika. Możliwe, że sort mieszany z mąką, tudzież innym guwienowem, które nie rozpuszcza się w acetonie. Były takie przypadki, ba! Sam się z takim czymś spotkałem.
ChemikPN90 pisze:Spryskiwacz to zwykły z Praktikera za 10 zł, używam tylko końcówki z psikacze.wędkarz pisze:...
W sensie nie do rozprowadzenia na podkład, tylko do spożywania
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
17 lipca 2016rodozz313 pisze: Mogę kanna rozpuścić w glikolu?
W sensie nie do rozprowadzenia na podkład, tylko do spożywania
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.