Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 50 / 17 / 0
Cholera wie od czego zależy libido po DXM. Ostatnio tak sobie zarzuciłem 300mg w sobotę na chillout, do tego jeszcze dopalane zielskiem, a tu niespodziewanie wyszło popołudnie i wieczór seksów z żoną. Fakt, że relacje w łóżku i ogólny stopień nakręcenia na siebie mocno nam się poprawiły na przestrzeni ostatnich miesięcy, co nie zmienia faktu, że w samotności po deksie zwykle ciężko było o erekcję, nie mówiąc o szczytowaniu.
"Zawsze myślałem, że moje życie jest tragedią, ale teraz wiem, że to komedia"
  • 3455 / 563 / 2
Mi ostatnio DXM średnio podchodzi. Zjadłem z 900mg i mnie ostatnio na gigancie tak odcięło, że szkoda gadać, w sensie fajnie nawet było momentami czułem się jak po dobrej ketaminie na silnym k-hole z boku patrząc na siebie i świat tak mnie odcięło totalnie w sensie z boku wszystko widziałem coś niebywałego pierwszy raz takie k-hole na DXM przeszedłem nawet fajnie było tylko ten stan był momentami taki dziwny i niebywały, odłączony od bodźców zewnętrznych typowy lot lotnika bez spadochronu na szczęście w szczelnie zabezpieczonym myśliwcu.

Bywałem momentami silnie odklejony, coś na pokroju urywania się kontaktu ze światem rzeczywistym a jego percepcją. Bodźce oczywiście do mnie dochodziły, ale te odklejenie momentami mnie przytłaczało. Nie powiem. że nie, DXM jest nawet spoko, ale na dłuższą metę nie, to nie jest to. Te odklejenie momentami było nieza ciekawe, szło skromnie się pomylić, pomieszać. W dodatku dochodziła na fazie dawka schizofrenicznego bajzlu, bazarek w głowie nieźle mi pomieszał szyki.

Ogółem było fajnie, na początku jak mi weszło normalnie się zdrzemnąłem na ławeczce, żeby odpocząć nie weim czemu, lecz zawsze tak mam na początku po załadowaniu tabletek po jakiejś godzinie mnie ścina na 20 minut. Ocknąłem się na gigancie to znaczy w miejscu, gdzie macie galerię handlową sklepy Pepco i tak dalej. Tam na ławeczce się zdrzemnąłem i jak się obudziłem weszła mi mega bania z tych 900 miligramów DXM. Narkotyki bez paniki, trwałem w tej fazie ja wiem może z 2 godziny spokojnie siedziałem na ławce i przyglądałem się otaczającym mnie świecie, czasem ktoś przeszedł koło galerii, ale ogółem nikt nie zwracał na mnie uwagi.

Pod koniec DXM'owskiego tripa poszedłem powiedziałem sobie czas wrócić do domu, i tak szedłem na niezłym k-hole jak po ketaminie, z boku z góry siebie widziałem jak przez mgłę, tego stanu nie zapomnę do końca życia. Czy było warto? Nie wiem, w każdym razie jak mantrę będę powtarzał nigdy nie mów nigdy. Na razie z DXM stop, póki co, jak może kiedyś się skuszę.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 65 / 17 / 0
DXM jest dla mnie spoko tylko jeśli jest ten okres "kiedy działa dobrze", to znaczy, że cevy są dynamiczne, kolorowe, ostre, a nie że leżysz jak kłoda zmielony, a przed oczami szara mgła, która czasem pokaże jakiś obraz, ale bez estetyki.
  • 3 / / 0
Pany, pytanie, prośba o radę, wyrażenie opinii; czy zwiększyć dawke po tygodniu przerwy żeby mnie tak samo jak zawsze porobiło. deksa ładuje kilka lat cyklicznie, można powiedzieć średnio raz na 3 miesiace, no ale różnie ogolnie, dawki niskie bo waga niska, na takim mocnym 2 plateu sie bujam zawsze. nie chce miec ani lżej ani mocniej, pierwszy raz chce wrzucac po krótkim okresie, stąd moje pytanie.
:psycho: cierpliwy nawet kamien ugotuje. mariush pudzian. :krowa:
  • 2532 / 602 / 0
I wtedy fajnie poleżeć,posłuchać psytrance czy coś albo film obejrzeć.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 3 / 0
Mam pytanie bo chciałem w ten weekend zarzucić 300mg ale jeszcze dzisiaj brałem antydepresanty (seronil). Jutro już nie zamierzam i pytam się czy fluoksetyna zostanie jeszcze w organizmie i będzie się gryźć z dexem? Bo słyszałem że to nieco niebezpieczna mieszanka. Czy zarzucać w ten weekend czy lepiej poczekać jeszcze z tydzień?
  • 5206 / 929 / 0
fluoksetyna to SSRI który bardzo długo siedzi w organizmie. Ja bym nie ryzykował. 3 tygodnie minimum powinieneś odczekać.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 40 / 8 / 0
@Sabaudczyk odczekaj. ja bym odczekała miesiąc , inaczej zrobisz sobie
.
Uwaga! Użytkownik Maheleta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / 2 / 0
Powiedzcie mi dlaczego DXM koniecznie powinno się brać na pusty żołądek? Osobiście oprócz dłuższego czasu ładowania i może troszkę większych nudności nie czuje żadnej różnicy :0
  • 38 / 3 / 0
Może żeby wIaśnie byIa mniejsza szansa na rzyganie, jak nie masz czym, tak na Iogikę biorę xD Swoją drogą przyznam się wam, wziąIem w sobote te 300mg i co? i nic xD StwierdziIem że zaryzykuję bo i tak mam sporą masę i 300mg nic mi nie zrobi i tyIko brzuch Iekko boIaI następnego dnia xd Wciąż nie przekroczyIem też 1 pIateu, nie wiem czy za parę tygodni nie pojadę z dwoma paczkami,czyIi 600mg i jakimś czosnkiem bo poki co to ten acodin żadnej jazdy mi nie zrobiI
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2022 przez Sabaudczyk, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.