Szkodzi na głowę, nawet odczuwam bóle migrenowe. Dołączam ibuprofen 400mg.
Po dawce okolo 10mg, to czujesz, aż niekomfortowo. Nie wiadomo co robić w tym stanie, nabyłam tolerancje. Dziś, już chyba czwarta dolewka, to mnie nie uśpi.
Bo się skumulowało, norflurazepam ma długi rozpad w organizmie, coś jak Flubromazepam.
Na mnie działa właściwie okolo 4godzin, ale w organizmie siedzi dłużej.
Stan dziwny, wkurwiasz się, zrec się chce.
Ten stan jest niedojebany, ani usnąć, myślenie nie współgra. Taka hibernacja na tym słynnym enzymie czy hormonie GABA.
Nie pamiętam jak to się nazywa profesjonalnie, chyba receptor GABA.
Rekreacyjnie wlewam 0,35ml, okolo 7miligramów. Zauważyłam, że jak dołączam piwka, to działanie jest zaburzone. Bez piwa, jest bardziej naturalne i się mniej wkurzasz.
Dziś druga dolewka, bo w tym zapierdzianym życiu, cpanie jest niczym oddychanie.
Ale tyle.mam tego specyfiku gównianego, że.moge.leciec ciągiem dwa lata.
To się niedobrze skończy, bo nie potrafię tego wysypać do kibla, a szkodzi na umysł jak dolewasz i popijasz piwkiem.
Chuj tam, wleję se do spania kilka centów.
Budzik nastawiam na 11:00. Pewnie jutro znów będę pierdolila pojscie do pracy, dopóki nie naprawie elektrycznego roweru, nie będę się mordować na romecie.
Wlewam, najwyżej mi czaszka wybuchnie.
Może zjem ten ibuprofen profilaktycznie.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.