Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 88 / 7 / 0
Pyszne są, trzeba przyznać, miałem zjeść jedna tabletkę a już kończę trzecia <3
Uwaga! Użytkownik Xanny777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2532 / 602 / 0
No uważaj.Jak byś nie wiedział,dawki medyczne = dawki rekreacyjne.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 509 / 197 / 1
0.5 alpry dla spokoju
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 120 / 32 / 0
Norflurazepam w ilości 10mg i więcej.
Szkodzi na głowę, nawet odczuwam bóle migrenowe. Dołączam ibuprofen 400mg.
Po dawce okolo 10mg, to czujesz, aż niekomfortowo. Nie wiadomo co robić w tym stanie, nabyłam tolerancje. Dziś, już chyba czwarta dolewka, to mnie nie uśpi.
Bo się skumulowało, norflurazepam ma długi rozpad w organizmie, coś jak Flubromazepam.
Na mnie działa właściwie okolo 4godzin, ale w organizmie siedzi dłużej.
Stan dziwny, wkurwiasz się, zrec się chce.
Ten stan jest niedojebany, ani usnąć, myślenie nie współgra. Taka hibernacja na tym słynnym enzymie czy hormonie GABA.
Nie pamiętam jak to się nazywa profesjonalnie, chyba receptor GABA.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 120 / 32 / 0
Jestem zniewolona tym roztworem.
Rekreacyjnie wlewam 0,35ml, okolo 7miligramów. Zauważyłam, że jak dołączam piwka, to działanie jest zaburzone. Bez piwa, jest bardziej naturalne i się mniej wkurzasz.
Dziś druga dolewka, bo w tym zapierdzianym życiu, cpanie jest niczym oddychanie.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 120 / 32 / 0
Wlałabym trochę eliksiru, ale na pusty żołądek nie wypada. Zresztą nie chce się błąkać wśród mieszkania, bo wszyscy powstawali, a nie mam ochoty na nich patrzeć i ich słuchać. Nasze charaktery są niezgodne. Wkurwiaja mnie swoją obecnością, a muszę się przedostać do kuchni. Nie chce patrzeć na ich mordy i ich słuchać. Pierdolca dostaje wtedy.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 120 / 32 / 0
To wyżej to nieprawda, kocham swoją rodzinkę. Poza tym, chyba wleję trochę roztworu. Chociaz ciężko na bani i jestem przejedzona i przepita.
Ale tyle.mam tego specyfiku gównianego, że.moge.leciec ciągiem dwa lata.
To się niedobrze skończy, bo nie potrafię tego wysypać do kibla, a szkodzi na umysł jak dolewasz i popijasz piwkiem.
Chuj tam, wleję se do spania kilka centów.
Budzik nastawiam na 11:00. Pewnie jutro znów będę pierdolila pojscie do pracy, dopóki nie naprawie elektrycznego roweru, nie będę się mordować na romecie.
Wlewam, najwyżej mi czaszka wybuchnie.
Może zjem ten ibuprofen profilaktycznie.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 2532 / 602 / 0
Masz jakiś pomysł jak z tego zejdziesz? Bo po takim ciągu na jakimś rc to może być nieciekawie.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 564 / 2
Ja dziś trzy dropsy nasenne na mój zryty baniak nie działa już chyba nic jak widać eh... Zaś niedodupcenia ciąg dalszy.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 768 / 106 / 0
U mnie też chuj ze spaniem. W dzień się wyspałem wczoraj no i dziś pobudka o 1 mimo wzięcia mitrazapiny 15 mg. Dziś sprubje zwalczyć popołudniowy sen i jak człowiek położy się o 21 i wstać i 5-6. Jeszcze za parę dni gastroskopia. Kurwa przyjemność za 500 zł ale niech sprawdzi co tam u mnie w ciele słychać. Odrazu powiem mu o moich jelitach. Pregabaline i Duloksetyne mówił że nie szkodzi ale coś czuję że ta Duloksetyna majstruje w jelitach.( Szmata przecież tam się wchlania). Jak sama pregba też będzie tak majstrować w jelitach to też niech spierdala i zostanę na samym Clonie forever.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.