Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Poradźcie jeśli się orientujecie, gdzie w Liverpool'u lub po drugiej stronie Mersey, pytać o mj ? Czuć ją dookoła, ale nie chce podbijać do przypadkowego typa w knajpie i pytać czy nie ma sprzedać trawy :blush:
  • 74 / 1 / 0
Monday ja jeszcze sie w anglii z 4ho met czy 4 aco DMT nie spotkalem. oni tu tylko ziolo I koks... ciezko o psychedeliki. nie mowie o smiesznej serii nbome bo dla mnie to takie same gowno jak I DXM
  • 3 / / 0
Z mefem widze ze jest bardzo roznie,
moze napiszcie drodzy koledzy gdzie jest i za ile i w jakiej postaci czy kryształ czy puder zmieszany z kreatyną.
  • 39 / / 0
ma ktos moze link, gdzie w jednym miejscu, jest jasno opisana sytuacja prawna wszystkich substancji narkotycznych na terenie UK?
  • 334 / 13 / 0
Najprościej (jak zwykle) na wikipedii:
https://en.wikipedia.org/wiki/Drugs_con ... _Drugs_Act
  • 1513 / 27 / 0
Niekoniecznie, prawo analogowe nie wydaje się być takie łatwe dla każdego (angielski też nie ułatwia sprawy).
mr_b∩ʁbꞁө
  • 1026 / 31 / 0
lubiewoo pisze:
Monday ja jeszcze sie w anglii z 4ho met czy 4 aco dmt nie spotkalem. oni tu tylko ziolo I koks... ciezko o psychedeliki.
Co za bzdura. W dużych miastach psychodelików jest od cholery i trochę (kwas/ nbomy przebrane za kwas - których nie oceniałabym tak negatywnie, dysocjanty). Celujcie zwłaszcza w kampusy akademickie (i imprezy typowo studenckie), a w sezonie większe festiwale muzyczne.
Switched my sulph to AJAX.
  • 24 / / 0
Jak ma się sytuacja z nbomami? 25i?
Mogę to posiadać w ilości nieograniczonej tam? podlega to w jakiś sposób pod prawo analogowe?
użyłem żelu pod prysznic w wannie
czy coś mi grozi?
  • 74 / 1 / 0
nom nbome jako LSD. nie robmy z szamba perfumerii...

walter jest tego pelno w sklepach rc. legalne
  • 1026 / 31 / 0
Legalne, oczywiście. Chociaż jeszcze kilka artykułów w Guardianie i może być ciężko.

Lubiewoo - dlatego ludzie (a nawet doświadczeni użytkownicy) nie dawali wiary spektrometrowi i upierali się, że na pewnych kartonach jest lizergamid, a nie "zwykły" nbome? Polecam wątek o LSZ %-D Zresztą część nbomów jest imho ciekawsza od tryptamin określonych w pytaniu. Anyway.
Switched my sulph to AJAX.
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.