Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Dawka 500mg łącznie w trakcie 4x sesji.
Wszystko było OK, ale potem stało się coś czego nie doznałem przy normalnym kecie.
Nic z tego nie pamiętam, ale około 48h później, po napiciu się dość małej ilości alkoholu (~0.25l wina), nagle wszedłem w tryb "po Wietnamie już nigdy nie byłem taki sam". Z opisu dziewczyny: do 5 rano pierdoliłem o tym, że każdy z nas ma krew na rękach, cywilizacja to choroba i nie wiem czy powinienem żyć.
Efekt antydepresyjny się utrzymuje nadal po tym epizodzie, ale jeśli ktoś używa tego w tym celu - radzę uważać. To mogło się stać oczywiście tylko mi, ale NIGDY nie miałem tak po normalnej ketaminie.
Jak chce ktoś dowiedzieć się więcej pisałem o tym w temacie neuroprotekcyjne działanie antagonistów NMDA. alkohol i wszystkie gaba oraz stres potęgują ten efekt. Ale można powyrywać grzejniki ze ścian.
Daj spokój, co złego jest w fluoro pcm? Po za jej ceną oczywiście.
24 stycznia 2019endother pisze: @jerzydudek
Daj spokój, co złego jest w fluoro pcm? Po za jej ceną oczywiście.
Moze mamy inne zrodla lub inne oczekiwania?
taka ketamina v2, tylko dłużej działa, ja tam polecam
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.