Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Dawka 500mg łącznie w trakcie 4x sesji.
Wszystko było OK, ale potem stało się coś czego nie doznałem przy normalnym kecie.
Nic z tego nie pamiętam, ale około 48h później, po napiciu się dość małej ilości alkoholu (~0.25l wina), nagle wszedłem w tryb "po Wietnamie już nigdy nie byłem taki sam". Z opisu dziewczyny: do 5 rano pierdoliłem o tym, że każdy z nas ma krew na rękach, cywilizacja to choroba i nie wiem czy powinienem żyć.
Efekt antydepresyjny się utrzymuje nadal po tym epizodzie, ale jeśli ktoś używa tego w tym celu - radzę uważać. To mogło się stać oczywiście tylko mi, ale NIGDY nie miałem tak po normalnej ketaminie.
Jak chce ktoś dowiedzieć się więcej pisałem o tym w temacie neuroprotekcyjne działanie antagonistów NMDA. alkohol i wszystkie gaba oraz stres potęgują ten efekt. Ale można powyrywać grzejniki ze ścian.
Daj spokój, co złego jest w fluoro pcm? Po za jej ceną oczywiście.
24 stycznia 2019endother pisze: @jerzydudek
Daj spokój, co złego jest w fluoro pcm? Po za jej ceną oczywiście.
Moze mamy inne zrodla lub inne oczekiwania?
taka ketamina v2, tylko dłużej działa, ja tam polecam
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.