Szczerze mówiąc, nie zauważyłem. Może miałeś brudny słoiczek?
Ja coraz częściej zauważam, że odstawka tego cuda, jest chyba trudniejsza niż alpry. A przynajmniej na samym początku, przez kilka dni jest się wrakiem człowieka, nic tylko sznur... Ktoś ma/miał podobnie?
na taki hujowy chemiczny?
wczesniej mialem w plastiku to bylo ok
teraz zrobilem w sloiku moze to ma wplyw ze szklo?
gbu ja klanazolam aktualnie z klonozepamem jem nei iwem co bedzie przy odstawce XD :scared:
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
buartek pisze:Łączył ktoś z Gbl?
no niestety ok 8ml gebelsa 100mg diazepamu 20mg clanozepamu po nieprzespanych nockach do tego w.oda i strzal z php
w miare konratkowalem po przebudzeniu przez wiadomo kogo
mixu nie polecam z oczywistych wzgledow choc mialem taką odwagę by walic alfę na srodki pkp w pacwine
aha5g pisze:Hmm wam też roztwòr na spirycie zmienił kolor pod światlo na taki "radioaktywny"
Pij bez obaw.
zostanie sam klonazepam i lorazepam zobaczymy jak to bedzie wygladalo
rano sie bedzie wiadomo
dzis sobie pozwolilem poza poranną dawką niedawno dorzucilem 8mg clanazolamu i 7.5mg lorazepamu
W innych zastosowaniach dla mnie clonazolam w ogóle się nie sprawdza, a przynajmniej nie pamiętam, żeby się sprawdzał, bo po wzięciu szybko urywa mi się film, dlatego staram się go wrzucać jak już mam zamiar się kłaść.
Na początku jest fajnie i nawet nie wiesz kiedy bierzesz więcej i więcej. Ja zakładałem że 250mg wystarczy mi na 3-4 miesiące. Jak się okazuje nie minęło półtora a zostało mi tego jeszcze na jakieś 2 tygodnie.
Tolerancja rośnie szybko.
Tak samo jak skraca się czas wolny od polewki. Redukuje dawki wracając powoli do oryginału.
Ale skutki redukcji są odczuwalne.
Jestem w troche podobnej sytuacji jak ty, ale ja wypilem jednak troche mniej [zostalo 1/3 butli] w takim samym jednak czasie jak ty ;)
U mnie nie bylo tragedii. Jestem juz po zmiejszeniu dawek. W szczytowym momencie bralem 1mg w dzien okolo 10:00 i az 1,5mg na sen :) Mowie tu o braniu na zasadzie "musialem przynajmniej tyle wziac" - bo tez zdarzaly sie wtedy dni, ze sobie robilem balangi z klono i szly mocno narkotyczne dawki :)
Potem zaczolem uzywac do usypiania sie flubrozolamu w ilosci 1mg z dodatkiem 0,5mg klono (trocho klono musialo byc - inaczej bym nie usnął :-) ).
Obecnie biore na dzien 0,5mg klono a na noc 0,25 + 0,5 flubrozolamu. Ale juz chce to calkiem rzucic, bo dzialanie przeciwlekowe od jakiegos czasu jest rowne zero. Dzis od rodzinnego dostalem rolki 5mg. Mam nadzieje zamknac nimi temat w ciagu tygodnia po swietach.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.