Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 245 / 2 / 0
Hmm wam też roztwòr na spirycie zmienił kolor pod światlo na taki "radioaktywny"
Dam klony lub xanax za amp super jakości
  • 218 / 2 / 0
@aha5g
Szczerze mówiąc, nie zauważyłem. Może miałeś brudny słoiczek?

Ja coraz częściej zauważam, że odstawka tego cuda, jest chyba trudniejsza niż alpry. A przynajmniej na samym początku, przez kilka dni jest się wrakiem człowieka, nic tylko sznur... Ktoś ma/miał podobnie?
  • 853 / 56 / 0
To raczej kwestia dawek.To kurewsko aktywny związek(czuć działanie nawet po 0.125mg) , szybko można popłynąć a jak to benzo - tolerka rośnie w ekspresowym tempie no i potem jest jebut przy odstawce
  • 570 / 9 / 0
czy to normalne ze jak dlugo stoi klano w glikolu to zmienia smak?
na taki hujowy chemiczny?

wczesniej mialem w plastiku to bylo ok

teraz zrobilem w sloiku moze to ma wplyw ze szklo?

gbu ja klanazolam aktualnie z klonozepamem jem nei iwem co bedzie przy odstawce XD :scared:
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 570 / 9 / 0
buartek pisze:
Łączył ktoś z Gbl?

no niestety ok 8ml gebelsa 100mg diazepamu 20mg clanozepamu po nieprzespanych nockach do tego w.oda i strzal z php
w miare konratkowalem po przebudzeniu przez wiadomo kogo

mixu nie polecam z oczywistych wzgledow choc mialem taką odwagę by walic alfę na srodki pkp w pacwine %-D
Warszawski Cpun pisze:
  • 334 / 6 / 0
aha5g pisze:
Hmm wam też roztwòr na spirycie zmienił kolor pod światlo na taki "radioaktywny"
Mam to samo. Zreszta nie wiem czy zauwazyles, ale sam proszek tez nie byl idealnie bialy, tylko zoltawy - wiec chyba nic dziwnego, ze zabarwil spirytus.
Pij bez obaw.
  • 570 / 9 / 0
no ja dzis resztke klonazolamu wypilem
zostanie sam klonazepam i lorazepam zobaczymy jak to bedzie wygladalo
rano sie bedzie wiadomo %-D
dzis sobie pozwolilem poza poranną dawką niedawno dorzucilem 8mg clanazolamu i 7.5mg lorazepamu
Warszawski Cpun pisze:
  • 20 / 2 / 0
250 mg clonazolamu rozpuściłem sobie w 250 ml glikolu. U mnie bardzo dobrze sprawdza się na zjazd po stymulantach. 0,5 mg albo trochę więcej starczy, żeby pójść spać i obudzić się po 8h wypoczętym - stosowałem wcześniej giebla, żeby zasnąć w takich sytuacjach i sen był w ogóle nieregenerujący, człowiek budził się wypluty. Zasypiam po ok. 0,5h od wypicia.

W innych zastosowaniach dla mnie clonazolam w ogóle się nie sprawdza, a przynajmniej nie pamiętam, żeby się sprawdzał, bo po wzięciu szybko urywa mi się film, dlatego staram się go wrzucać jak już mam zamiar się kłaść.
  • 1009 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: SpalamTo »
Przestrzegam przed sporym dawkowaniem tego benzo.
Na początku jest fajnie i nawet nie wiesz kiedy bierzesz więcej i więcej. Ja zakładałem że 250mg wystarczy mi na 3-4 miesiące. Jak się okazuje nie minęło półtora a zostało mi tego jeszcze na jakieś 2 tygodnie.
Tolerancja rośnie szybko.
Tak samo jak skraca się czas wolny od polewki. Redukuje dawki wracając powoli do oryginału.
Ale skutki redukcji są odczuwalne.
  • 334 / 6 / 0
Jakie dawki dziennie obecnie bierzesz, po ilu godzinach czujesz juz efekty odstawienne?

Jestem w troche podobnej sytuacji jak ty, ale ja wypilem jednak troche mniej [zostalo 1/3 butli] w takim samym jednak czasie jak ty ;)

U mnie nie bylo tragedii. Jestem juz po zmiejszeniu dawek. W szczytowym momencie bralem 1mg w dzien okolo 10:00 i az 1,5mg na sen :) Mowie tu o braniu na zasadzie "musialem przynajmniej tyle wziac" - bo tez zdarzaly sie wtedy dni, ze sobie robilem balangi z klono i szly mocno narkotyczne dawki :)

Potem zaczolem uzywac do usypiania sie flubrozolamu w ilosci 1mg z dodatkiem 0,5mg klono (trocho klono musialo byc - inaczej bym nie usnął :-) ).
Obecnie biore na dzien 0,5mg klono a na noc 0,25 + 0,5 flubrozolamu. Ale juz chce to calkiem rzucic, bo dzialanie przeciwlekowe od jakiegos czasu jest rowne zero. Dzis od rodzinnego dostalem rolki 5mg. Mam nadzieje zamknac nimi temat w ciagu tygodnia po swietach.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.