Szczerze mówiąc, nie zauważyłem. Może miałeś brudny słoiczek?
Ja coraz częściej zauważam, że odstawka tego cuda, jest chyba trudniejsza niż alpry. A przynajmniej na samym początku, przez kilka dni jest się wrakiem człowieka, nic tylko sznur... Ktoś ma/miał podobnie?
na taki hujowy chemiczny?
wczesniej mialem w plastiku to bylo ok
teraz zrobilem w sloiku moze to ma wplyw ze szklo?
gbu ja klanazolam aktualnie z klonozepamem jem nei iwem co bedzie przy odstawce XD :scared:
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
buartek pisze:Łączył ktoś z Gbl?
no niestety ok 8ml gebelsa 100mg diazepamu 20mg clanozepamu po nieprzespanych nockach do tego w.oda i strzal z php
w miare konratkowalem po przebudzeniu przez wiadomo kogo
mixu nie polecam z oczywistych wzgledow choc mialem taką odwagę by walic alfę na srodki pkp w pacwine
aha5g pisze:Hmm wam też roztwòr na spirycie zmienił kolor pod światlo na taki "radioaktywny"
Pij bez obaw.
zostanie sam klonazepam i lorazepam zobaczymy jak to bedzie wygladalo
rano sie bedzie wiadomo
dzis sobie pozwolilem poza poranną dawką niedawno dorzucilem 8mg clanazolamu i 7.5mg lorazepamu
W innych zastosowaniach dla mnie clonazolam w ogóle się nie sprawdza, a przynajmniej nie pamiętam, żeby się sprawdzał, bo po wzięciu szybko urywa mi się film, dlatego staram się go wrzucać jak już mam zamiar się kłaść.
Na początku jest fajnie i nawet nie wiesz kiedy bierzesz więcej i więcej. Ja zakładałem że 250mg wystarczy mi na 3-4 miesiące. Jak się okazuje nie minęło półtora a zostało mi tego jeszcze na jakieś 2 tygodnie.
Tolerancja rośnie szybko.
Tak samo jak skraca się czas wolny od polewki. Redukuje dawki wracając powoli do oryginału.
Ale skutki redukcji są odczuwalne.
Jestem w troche podobnej sytuacji jak ty, ale ja wypilem jednak troche mniej [zostalo 1/3 butli] w takim samym jednak czasie jak ty ;)
U mnie nie bylo tragedii. Jestem juz po zmiejszeniu dawek. W szczytowym momencie bralem 1mg w dzien okolo 10:00 i az 1,5mg na sen :) Mowie tu o braniu na zasadzie "musialem przynajmniej tyle wziac" - bo tez zdarzaly sie wtedy dni, ze sobie robilem balangi z klono i szly mocno narkotyczne dawki :)
Potem zaczolem uzywac do usypiania sie flubrozolamu w ilosci 1mg z dodatkiem 0,5mg klono (trocho klono musialo byc - inaczej bym nie usnął :-) ).
Obecnie biore na dzien 0,5mg klono a na noc 0,25 + 0,5 flubrozolamu. Ale juz chce to calkiem rzucic, bo dzialanie przeciwlekowe od jakiegos czasu jest rowne zero. Dzis od rodzinnego dostalem rolki 5mg. Mam nadzieje zamknac nimi temat w ciagu tygodnia po swietach.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.